Key to Metals AG je švajcarska privatna kompanija posvećena razvoju baze podataka Total Materia i sa njom povezanog softvera, OEM rešenja i projekata prilagođenih za pojedinačne kupce.

Mi smo globalni pioniri na ovom polju, sa prvom online bazom podataka pokrenutom 1999. godine. U to vreme, to je bio istinski inovativan način predstavljanja podataka o osobinama materijala u poređenju sa tradicionalnim metodama, kao što su knjige, priručnici i drugi slični izvori. Od tada je kompanija nastavila sa neprestanim i intenzivnim razvojem najsveobuhvatnijeg svetskog izvora, sa fokusom na nove skupove podataka, nove funkcije i pre svega na kvalitet proizvoda i podršku korisnicima, koji imaju centralno mesto u našem radu.

Business Growth

Misija

Biti globalni lider kroz davanje sveobuhvatnih i jedinstvenih informacija o materijalima, pružajući tako pomoć inženjerima, stručnjacima i kompanijama širom sveta u poboljšanju efikasnosti, efektivnosti i pouzdanosti.

Vizija

Ostati na poziciji broj 1 konstantno unapređujući jedinstvenu multi-dimenzionalnu i intuitivnu informacionu platformu za strukturne materijale i time biti univerzalni izbor u rešavanju postojećih i budućih tehnoloških izazova.

NAŠI GLAVNI PRINCIPI SU

  • Izgradnja poverenja i smanjenje nesigurnosti podizanjem pouzdanosti i integriteta podataka na najviši mogući nivo
  • Posvećenost našim kupcima uz pomoć jedinstvene podrške, lokalizacije i prisustvom širom sveta
  • Vođstvo kroz inovacije uz stalna ulaganja u razvoj proizvoda i usluga

Menadžment

Peter Heusser

Peter Heusser, osnivač i direktor, upravlja finansijama, poslovima, pravima intelektualne svojine kao i strateškim planiranjem. Peter je inženjer i doktor mašinstva.

Viktor Pocajt

Viktor Pocajt, osnivač, predsednik i generalni direktor, odgovoran za razvoj, strateške projekte i partnerstva. Viktor je diplomirao mašinstvo i tehnologiju, završio MBA i doktorirao primenjeno računarstvo.

Neil Baumann

Neil Baumann, izvršni direktor, upravlja operacijama, prodajom, odnosima sa klijentima i podrškom. Neil je diplomirani inženjer, i poseduje specijalizaciju iz oblasti upravljanja kvalitetom i unapređenja procesa.

Mariagrazia Vottari

Mariagrazia Vottari, CTO, odgovorna je za inženjerstvo, obradu podataka i razvoj sadržaja sajta. Mariagrazia je mašinski inženjer, sa iskustvom u razvoju i proizvodnji, stečenim u vodećim svetskim kompanijama.

Naši ljudi

Naš tim se sastoji od izuzetnih ljudi koji su potpuno fokusirani na ostvarivanje poslovnih ciljeva na svim nivoima, a maksimizacija njihove zajedničke kompetencije je ključ našeg uspeha. Naš predani tim inženjera baziranih u našem razvojnom centru, razvija, održava i daje podršku našim proizvodima. Mreža naših globalnih partnera omogućava lokalnu specijalizovanu tehničku podršku i omogućava našim klijentima da dobiju od nas ono što žele i kada žele.