Key to Metals AG este o companie elveţiană privată dedicată dezvoltării gamei de baze de date Total Materia si orice aplicaţie de software conexă, proiecte personalizate si soluţii OEM.

Suntem pionierii la nivel mondial în acest domeniu, prima nostră bază de date online fiind lansată în 1999. În acel moment a fost o modalitate cu adevărat inovatoare de a prezenta informații despre proprietățile materialelor în comparație cu metodele tradiționale, cum ar fi manuale și alte resurse publicate. De atunci, compania a continuat cu dezvoltarea permanentă și intensivă a acestei celei mai cuprinzătoare resurse din lume, cu accent pe seturile de date noi, pe functionalitățile noi si mai presus de toate pe calitatea produselor și pe suportul pentru clienți, care este în centrul eforturilor noastre.

Business Growth

MISIUNE

Să devenim liderii globali în furnizarea unui singur loc cu informații despre proprietățile materialelor, astfel ajutând inginerii, profesioniștii și companii din întreaga lume pentru a îmbunătăți eficiența, eficacitatea și fiabilitatea.

VIZIUNE

Să rămânem pe prima poziție oferind in continuare îmbunătățirea platformei unice multi-dimensionale, extrem de intuitive și informaționale pentru toate proprietățile materialelor și să fim alegerea universală în rezolvarea provocărilor tehnologice diversificate prezente și viitoare.

PRINCIPIILE NOASTRE SUNT

  • Construirea încrederii și reducerea incertitudinii prin furnizarea fiabilității datelor și a integrității la cel mai înalt nivel posibil
  • Ne dedicăm clienților noștri prin suport de neegalat, localizare și prezență în întreaga lume
  • Conducere prin inovare cu investiri neobosite în dezvoltarea de produse și servicii

Management

Peter Heusser

Peter Heusser, Co-Founder & Chairman, se ocupă de finanţe, activităţi legale, IPR, planificare strategică. Peter deţine o calificare şi un Doctorat in inginerie mecanică.

Viktor Pocajt

Viktor Pocajit,Co-Founder, president and CEO, se ocupă de dezvoltare, proiecte strategice si parteneriate. Viktor are un BSc in inginerie mecanică si chimică, MBA si Doctorat in computerizare aplicată.

Neil Baumann

Neil Baumann, COO, se ocupă de operaţiuni, vânzări, relaţii cu clienţii si asistenţă. Neil deţine o calificare in inginerie, cu specializarea in systeme de management ale calitaţii si imbunătăţirea procesului.

Mariagrazia Vottari

Mariagrazia Vottari, CTO, este responsabilă cu activitățile de inginerie, procesarea datelor și cu activitățile de content development. Mariagrazia este de profesie inginer mecanic, cu experiență practică în dezvoltare și producție obținută în companii globale de top.

Oamenii noştrii

Echipa noastră este formată din oameni excepţionali cu o atenţie sporită pe reusita obiectivelor noastre de business la fiecare nivel iar mobilizarea talentului lor colectiv este cheia succesului nostru. In centru dezvoltării noastre se afla echipă noastră dedicată de ingineri care dezvoltă, menţin si susţin produsele noastre. Reţeaua noastră globală e parteneri face suportul tehnic local specializat, posibil şi permite clienţiilor nostri sa fie capabili de a obţine intocmai ceea ce doresc, atunci când doresc.