A Key to Metals AG magántulajdonban lévő, svájci székhelyű vállalat, amely a Total Materia adatbázisok és az azokhoz kapcsolódó szoftverek fejlesztésével, ügyfelekre szabott projektekkel és OEM megoldásokkal foglalkozik.

Vállalatunk világszinten is a szakterület úttörője. 1999-ben mi vezettük be az első ilyen jellegű online adatbázist. Az akkor még valódi innovációt jelentett az anyagtulajdonság-adatok prezentálást illetően, szemben a kézikönyvekben vagy egyéb műszaki táblázatokban való keresgélés hagyományos módszereivel. Azóta a vállalat folyamatos és intenzív fejlődése eredményeképpen a világ legátfogóbb adatforrásává nőtte ki magát. Folyamatosan törekszünk új adatkészletek, új funkciók bevezetésére, de mindenekelőtt a minőségi szolgáltatást és ügyfélkapcsolatot tartjuk szem előtt.

Business Growth

KÜLDETÉS

Tovább javítani vezető pozíciónkat az anyagtulajdonság-információk piacán.

JÖVŐKÉP

A Total Materia jelentse a mérnöki szakma elsőszámú és kompakt (mindent egy helyen tartalmazó) információforrását anyagminőség-adatokra vonatkozó igény felmerülésekor.

Alapértékeink

  • helyi partnerek által világszerte elérhető szolgáltatás
  • nagy energiákat fektetünk be a termékek és az ügyfélszolgálat fejlesztésébe
  • elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy odafigyeljünk ügyfeleink igényeire, magas szinten szolgáljuk ki és segítsük őket napi munkájukban

Vezetőség

Peter Heusser

Peter Heusser, alapítótárs és elnök a pénzügyekért, jogi ügyekért, a szellemi tulajdonjogokért (IPR), valamint a stratégiai tervezésért felel. Peter gépészmérnöki PhD-vel rendelkezik.

Viktor Pocajt

Viktor Pocajt, alapítótárs, CEO, a fejlesztésért, stratégiai jelentőségű projektekért és a partnerkapcsolatokért/vállalati együttműködésekért felel. Viktor gépész- és vegyészmérnök, valamint MBA-t és PhD-t szerzett alkalmazott számítástechnikából.

Neil Baumann

Neil Baumann, COO az operatív vezetésért, az értékesítésért, és az ügyfélkapcsolatokért felel. Neil mérnöki diplomát szerzett minőségmenedzsment-rendszerek és folyamatfejlesztés szakirányon.

Mariagrazia Vottari

Mariagrazia Vottari, CTO, felelős a mérnöki, adatfeldolgozási és tartalomfejlesztésért. A Mariagrazia gépészmérnök, aki a vezető globális vállalatokban megszerezte tapasztalatokat a fejlesztés és a termelés terén.

Munkatársak

Csapatunk nagyszerű szakemberekből áll, akik arra törekszenek, hogy üzleti céljainkat valamennyi szinten megvalósítsuk. Sikerünk az ő tehetségükön alapszik. Fejlesztési központunkban mérnökök elhivatott csapata felel a termékfejlesztésért, a szoftverek működtetéséért és a terméktámogatásért. A világ minden pontján vannak együttműködő partnereink, és ez a hálózat lehetővé teszi, hogy helyben nyújtsunk műszaki/IT támogatást - így ügyfeleink azt és akkor kapják, amire és amikor szükségük van.