Key to Metals AG on yksityisomistuksessa oleva sveitsiläinen yritys, joka on omistautunut Total Materia -tietokantojen ja niihin liittyvien ohjelmistojen, kustomoitujen projektien ja OEM-ratkaisujen kehittämiseen ja tarjoamiseen.

Olemme tällä alalla maailmanlaajuisia pioneereja; ensimmäinen online-tietokantamme julkaistiin 1999. Se oli tuohon aikaan täysin innovatiivinen tapa materiaalien ominaisuustietojen esittämiseen, kun sitä verrattiin perinteisiin menetelmiin, kuten ohjekirjoihin ja muihin julkaistuihin lähteisiin. Siitä lähtien yritys on jatkanut tämän maailman kattavimman lähteen pysyvää ja intensiivistä kehittämistä. Fokuksemme on uusissa tietojoukoissa, uusissa toiminnallisuuksissa ja ennen kaikkea kaikkien tuotteiden ja asiakastuen laadussa, joka on pyrkimystemme keskiössä.

Business Growth

MISSIO

Olla globaali markkinajohtaja ainoan tarvittavan materiaalien ominaisuustiedon lähteen tarjoajana auttaen siten insinöörejä, ammattilaisia ja yrityksiä ympäri maailman parantamaan tehokkuutta ja luotettavuutta

VISIO

Säilyttää johtaja-asema tarjoamalla jatkuvasti kehittyviä, uniikkeja, moniulotteisia ja erittäin intuitiivisia informaatioalustoja kaikille materiaaliominaisuuksille. Olla maailmanlaajuinen valinta monipuolisten nykyisten ja tulevien teknologisten haasteiden ratkaisemisessa.

TÄRKEIMMÄT PERIAATTEEMME OVAT

  • maailmanlaajuinen lokalisoitu kattavuus ja läsnäolo ympäri maailman
  • suuri panostus tuotteiden ja asiakastuen kehittämiseen
  • sitoutuminen asiakkaidemme kuuntelemiseen, palvelemiseen ja auttamiseen heidän päivittäisessä työssään

Johto

Peter Heusser

Peter Heusser, perustaja ja puheenjohtaja, hoitaa yrityksen taloutta, lakiasioita ja IPR-puolta sekä strategista suunnittelua. Peter on konetekniikan maisteri ja tohtori.

Viktor Pocajt

Viktor Pocajt, perustaja ja toimitusjohtaja, johtaa kehitystä, strategisia projekteja ja kumppanuuksia. Viktor on konetekniikan ja kemian tekniikan kandidaatti, ja omaa sovelletun tietotekniikan MBA- ja tohtoritutkinnot.

Neil Baumann

Neil Baumann, operatiivinen johtaja, johtaa myyntiä, asiakassuhteita ja tukea. Neilillä on tekninen tutkinto, ja hän on erikoistunut laatujohtamisjärjestelmiin ja prosessikehitykseen.

Mariagrazia Vottari

Mariagrazia Vottari, CTO, is responsible for engineering, data processing and content development. Mariagrazia is a mechanical engineer, with experience in development and production gained in leading global companies.

Henkilöstömme

Meidän tiimimme koostuu harvinaislaatuisista henkilöistä, jotka keskittyvät sataprosenttisesti liiketoiminnallisten tavoitteidemme saavuttamiseen kaikilla tasoilla, ja heidän kollektiivisen lahjakkuutensa valjastaminen on avain menestykseemme. Kehityskeskuksessamme istuu omistautunut insinööritiimimme, joka kehittää, ylläpitää ja tukee tuotteitamme. Globaalien yhteistyökumppaniemme verkosto mahdollistaa paikallistarpeisiin erikoistuneen teknisen tuen ja auttaa asiakkaitamme saamaan meiltä haluamansa, kun he sitä tarvitsevat.