Η Key to Metals AG είναι μια ιδιόκτητη ελβετική επιχείρηση αφιερωμένη στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση του φάσματος των βάσεων δεδομένων της Total Materia και των σχετικών εφαρμογών λογισμικού, προσαρμοσμένων προγραμμάτων και OEM λύσεων.

Είμαστε οι παγκόσμιοι πρωτοπόροι στον τομέα αυτό, με πρώτη βάση δεδομένων σε online σύνδεση να ξεκινάει το 1999. Εκείνη την εποχή ήταν ένας πραγματικά καινοτόμος τρόπος που επέτρεπε την παρουσίαση υλικών ιδιοτήτων συγκρίνοντας με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως εγχειρίδια και άλλα δημοσιευμένα μέσα. Από τότε, η εταιρία συνέχισε τη μόνιμη και εντατική ανάπτυξη της παγκοσμίως περιεκτικότερης βάσης δεδομένων, με επίκεντρο τα νέα σύνολα δεδομένων, νέες λειτουργίες και πάνω απ όλα την ποιότητα του προϊόντος και την εξυπηρέτηση πελατών.

Business Growth

Αποστολή

Να είμαστε οι παγκόσμιοι ηγέτες παρέχοντας την απόλυτη λύση για πληροφορίες υλικών ιδιοτήτων, βοηθώντας έτσι μηχανικούς, επαγγελματίες και εταιρίες παγκοσμίως, να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία τους.

Όραμα

Να παραμείνουμε στη πρώτη θέση παρέχοντας μια συνεχώς βελτιωμένη, μοναδική και πολυδιάστατη, ιδιαίτερα διαισθητική πλατφόρμα για όλες τις υλικές ιδιότητες, αποτελώντας τη καθολική επιλογή στην επίλυση διαφόρων τεχνολογικών προκλήσεων στο παρόν και στο μέλλον.

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

  • Οικοδόμηση εμπιστοσύνης και μείωση της αβεβαιότητας παρέχοντας αξιόπιστα δεδομένα και ακεραιότητα στο υψηλότερο επίπεδο
  • Αφοσίωση στους πελάτες μας με την απαράμιλλη υποστήριξη και παρουσία σε όλο το κόσμο
  • Ηγεσία μέσω της καινοτομίας με αμείλικτη επένδυση στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών

Διοίκηση

Peter Heusser

Peter Heusser, συν-ιδρυτής & Πρόεδρος, διαχειρίζεται τα οικονομικά, νομικές δραστηριότητες, συμμόρφωση και δικαιώματα πνευματικής Ιδιοκτησίας, καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό. Ο Peter έχει πτυχίο και διδακτορικό Μηχανολόγου Μηχανικού.

Viktor Pocajt

Viktor Pocajt, συν-ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη, τα στρατηγικά σχέδια και εταιρικές σχέσεις. Ο Viktor έχει πτυχίο μηχανολόγου και χημικού μηχανικού, ΜΒΑ και διδακτορικό στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική.

Neil Baumann

Neil Baumann, COO, διαχείριση, πωλήσεις, πελατειακές σχέσεις και υποστήριξη. Ο Neil είναι κάτοχος πτυχίου μηχανικού, με εξειδίκευση στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και τη βελτίωση της διαδικασίας.

Mariagrazia Vottari

Mariagrazia Vottari, CTO, είναι υπεύθυνη για τεχνικά θέματα, την επεξεργασία δεδομένων και την ανάπτυξη περιεχομένου. Η Mariagrazia είναι μηχανολόγος μηχανικός, με εμπειρία στην ανάπτυξη και την παραγωγή που έχει αποκτήσει σε κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

Οι άνθρωποί μας

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους που έχουν πλήρως επικεντρωθεί στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων μας σε κάθε επίπεδο. Αξιοποιώντας το συλλογικό ταλέντο τους είναι το κλειδί για την επιτυχία μας. Με έδρα το κέντρο ανάπτυξης μας, μια ειδική ομάδα μηχανικών αναπτύσσουν, διατηρούν και υποστηρίζουν τα προϊόντα μας. Το δίκτυο των παγκόσμιων εταίρων μας καθιστά δυνατή την τοπική εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και επιτρέπει στους πελάτες μας να είναι σε θέση να πάρουν αυτό που θέλουν από εμάς, όταν το θέλουν.