Key to Metals AG er et privatejet schweiziske selskab dedikeret til at udvikle og drive Total Materia´s række af databaser og relaterede programmer, tilpassede projekter og OEM løsninger.

Vi er de globale pionerer i dette felt, med vores første online-database, der blev lanceret i 1999. Dengang var det en virkelig innovativ måde at præsentere materialeegenskaber data i forhold til traditionelle metoder som håndbøger og andre udgivede ressourcer. Siden da, har virksomheden fortsat med en permanent og intensiv udvikling af denne verdens mest omfattende database, med fokus på nye datasæt, nye funktionaliteter og mest af alt høj kvalitet for produkterne og kundesupporten, hvilket er kernen i vores bestræbelse.

Business Growth

Mission

At være de globalt førende i at levere den ultimative destination for materialeegenskaber, og dermed at hjælpe ingeniører, fagfolk og virksomheder over hele verden til at forbedre sikkerheden, effektiviteten og pålideligheden.

Vision

At forblive på første pladsen ved at hele tiden at give løbende forbedring til vores unikke multi-dimensionelle, meget intuitivt oplysende platforme som dækker alle materialeegenskaber og at være det universelle valg til at løse diversificerede nuværende og fremtidige teknologiske udfordringer.

VORES VIGTIGSTE PRINCIPPER ER

  • Opbygning af tillid og mindskelse usikkerheden ved at give pålidelig data og at have en integritet på det højest mulige niveau
  • Dedikation til vores kunder med enestående kundesupport, placering og tilstedeværelse på verdensplan
  • Lederskab gennem innovation med konstant investering i udvikling af produkter og tjenester

Management

Peter Heusser

Peter Heusser, medstifter & formanden, administrerer finanserne, de juridiske aktiviteter, ejendom og intellektuelle ejendomsrettigheder, samt strategisk planlægning. Peter holder en grad og PhD som maskiningeniør.

Viktor Pocajt

Viktor Pocajt, medstifter, formand & CEO, er ansvarlig for udvikling, strategiske projekter og partnerskaber. Viktor er BSc ingeniør i mekaniske og kemiske, og har en MBA og PhD inden for anvendt computing.

Neil Baumann

Neil Baumann, COO, administrerer operationer, salg, kunderelationer og support. Neil er uddannet ingeniør, med specialisering i kvalitetsstyringssystemer og procesforbedring.

Mariagrazia Vottari

Mariagrazia Vottari, CTO, is responsible for engineering, data processing and content development. Mariagrazia is a mechanical engineer, with experience in development and production gained in leading global companies.

Vores folk

Vores team består af et hold af ekstraordinære mennesker, der har fuld fokus på at nå vores forretningsmæssige mål på alle niveauer og at udnytte deres kollektive talenter er nøglen til vores succes. Baseret i vores udviklingscenter er vores engagerede team af ingeniører, der udvikler, opretholder og vedligeholder vores produkter. Vores netværk af globale partnere muliggøre lokalt specialiseret teknisk support og gør det muligt for vores kunder at få hvad de ønsker fra os, lige når de ønsker det.