Värdens största materiella datakälla

Total Materia är världens största proprietära databas för materiella egenskaper, med mer än 20,000,000 proprietära inslag för mer än 450,000 material.

De bästa korsreferenserna:

Den snabbaste och mest omfattande internationella korsrefereringstabellen med en unik kategorisering av motsvarigheter och likheter och användningen av patenterad artificiell intelligens (AI) och SmartCross.

Avancerade materiella egenskaper för FEA / CAE- beräkningar

Den största samlingen av spännings-töjnings- , utmattnings- samt formbarhetsdata i världen , som stöder linjära och icke - linjära beräkningar vilket öppnar nya möjligheter i designprocessen .

Ultimat materialidentifiering

Den egenutvecklade, patenterade algoritmen för identifiering av metall från kemisk sammansättning har blivit erkänt av de ledande spektrometertillverkarna. Denna algoritm möjliggöra identifiering av okända material på bara några sekunder .

Certifierad kvalitet och alltid up to date

Högsta kvaliten samt tillförlitligheten av de enda dubbla certifierade kvalitets-och informationssäkerhetsprocessen i branschen med en aldrig tidigare skådad uppgraderingspolicy, inklusive datauppdateringar för varje månad och detta UTAN EXTRA KOSTNAD FÖR VÅRA PRENUMERANTER.

Tids-och kostnadsbesparingar för hela företaget

Information motsvarande 1000 böcker om 200 sidor vardera , eller kostnaden för mer än $ 150.000 i standardspecifikationsinköp. Total Materia är det enda materiella databasen som erbjuder data för metalliska material, plaster samt keramer, på ett och samma ställe .