Cea mai mare sursă din lume

Total Materia este cea mai mare bază de date şi sursă de informatie din intreaga lume, cu mai mult de 20,000,000 recorduri ale proprietătilor pentru mai mult de 450,000 materiale.

Cele mai bune referinte incrucisate

Cele mai rapide şi mai complexe tabele de referinte incrucişate, cu o categorizare unică a echivalentelor şi similaritătii si aplicatia patentată Inteligenta Artificială (AI) şi technologiile SmartCross.

Proprietati avansate pentru calcule FEA/ CAE

Cea mai mare colectie din lume de curbe de tensiune deformare, oboseala materialului şi formabilitatea datelor disponibile sustinute de calcule lineare şi non-lineare si deschizând noi oportunităti in procesul de design.

Cea mai performantă identificare a materialelor

Algoritmii patentati pentru identificarea metalelor din compozitia chimică sunt recunoscuti de producătorii de top de pretutindeni de spectometre si permit identificarea materialelor necunoscute in câteva secunde.

Calitate certificată si actualizată

Calitate de top şi incredere in procesele de securitate dublu certificate din punct de vedere al calitătii şi al informatiei furnizate cu o politică actualizată incluzând actualizări efectuate lunar GRATUIT pentru cei subscrişi.

Economii de timp şi cost pentru business

Informatie echivalentă a 1000 cărti a cate 200 pagini fiecare sau costul a mai mult de $150 000 in cumpărarea specificatiilor de standarde individuale. Total Materia este singura bază de date de materiale care oferă materiale metalice, plastice, compozite şi ceramice, toate in acelaşi loc.