Verdens største ressurs for materialdata

Total Materia er verdens største database for materialegenskaper, med mer enn 20,000,000 egenskaper for over 450,000 materialer.

Den beste kryssreferansen

De raskeste og mest omfattende internasjonale kryssreferansetabellene, med unike kategoriseringer av ekvivalenter og lignende materialer, pluss bruken av patentert kunstig intelligens og SmartCross teknologier.

Avanserte egenskaper for FEA/CAE beregninger

Den største samlingen av spennings, tøynings, budd og formbarhetsdata tilgjengelig, med støtte for lineære og ikke-lineære kalkuleringer. Hvilket åpner nye muligheter under designfasen.

Enestående materialidentifikasjon

De egenutviklede, patenterte algoritmene for å identifisere metall ut ifra kjemisk komposisjon er anerkjent blant de ledende spektrometer-produsentene i verden, og identifiserer materialer innen få sekunder.

Sertifisert kvalitet og alltid oppdatert

Topp kvalitet og pålitelighet med den eneste dobbel-sertifiserte kvalitets- og informasjonssikkerhetsprosesser innenfor bransjen, med en enestående oppgraderingspolicy, inkludert oppdatering av data hver eneste måned GRATIS for alle våre abonnenter.

Spar tid og penger for bedriften

Total Materia inneholder informasjon tilsvarende 1000 bøker på 200 sider, eller mer enn 150,000$ verdt kun fra kjøp standard spesifikasjoner. Total Materia er den eneste materialdatabasen som tilbyr metaller, polymer, kompositter og keramiske materialer på ett og samme sted.