De grootste bron ter wereld

Total Materia is de grootste materiaaleigenschappen databank en kennisbron wereldwijd, met meer dan 20.000.000 eigendom records voor meer dan 450.000 materialen.

De beste vergelijkingen

De snelste en meest uitgebreide internationale overeenkomsttabellen, met de unieke categorisering van equivalenten en gelijkenissen en het toepassen van gepatenteerde Artificiële Intelligentie (AI) en SmartCross technologieën.

Geavanceerde eigenschappen voor FEA / CAE berekeningen

De grootste collectie van beschikbare stress-strain, vermoeidheids en vervormbaarheidsgegevens ter wereld ondersteunen van lineaire en niet-lineaire berekeningen en het openen van nieuwe kansen in het ontwerpproces.

Materiaal Ultimate identificatie

De eigen, gepatenteerde algoritmes voor metalen identificatie van chemische samenstelling worden erkend door de toonaangevende spectrometer producenten in de wereld en geeft identificatie van onbekende stoffen in seconden weer.

Gecertificeerde kwaliteit en altijd up-to-date

Hoogste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid van de enige tweevoudig gecertificeerd kwaliteit en informatiebeveiliging processen in de industrie met een ongekende update beleid, met inbegrip van data upgrades elke maand gratis voor onze abonnees.

Tijd-en kostenbesparing in het hele bedrijf

Informatie gelijk aan 1000 boeken van 200 pagina's elk, of de kosten van meer dan $ 150.000 in de aankoop van standaard specificaties alleen. Totaal Materia is het enige materiaal database met metalen, kunststoffen, composieten en keramiek te bieden, allemaal op een plek.