A legnagyobb információforrás a világon

A Total Materia az anyagtulajdonságok legnagyobb adatbázisa és információforrása, amely több mint 450 000 anyagminőség tulajdonságait tárolja több mint 20 000 000 rekordon.

A leghatékonyabb kereszthivatkozások.

A leggyorsabb és legátfogóbb nemzetközi kereszthivatkozási rendszer, amely a szabadalmaztatott AI (mesterséges intelligencia) és SmartCross algoritmusok alapján egyedülálló módon csoportosítja az egyező és hasonló anyagminőségeket.

Speciális anyagtulajdonságok a FEA/CAE számításokhoz

A feszültség-alakváltozási, fáradási és alakíthatósági adatoknak a világon létező legnagyobb gyűjteménye segítséget jelent a lineáris és nemlineáris kalkulációk végzésekor, és új lehetőségeket teremt a tervezési folyamatban.

Anyagazonosítás felsőfokon

Egyedülálló, szabadalmaztatott algoritmusainkat, amelyek pusztán a vegyi összetételük alapján másodpercek alatt beazonosítják az ismeretlen fémes anyagminőségeket, a világ vezető spektrométer-gyártói is elismerik.

Tanúsított minőség - mindig naprakészen

Csúcsminőség és maximális megbízhatóság az iparág egyetlen kétszeresen - mind a minőségbiztosítási folyamatok, mind az adatbiztonság terén - tanúsított vállalatától. Sehol máshol nem alkalmazott frissítési gyakorlat: a havonta történő adatbázis-frissítés előfizetőink számára INGYENES.

Idő- és költségtakarékosság a vállalat egésze számára

Az adatbázisban foglalt tudásanyag 1000, egyenként 200 oldalas könyvben foglalt információ mennyiségének felel meg, vagy több mint 150 000 dollárnyi kiadásnak akkor is, ha csupán a szabványok beszerzését számítjuk. A Total Materia az egyetlen adatbázis, amelyben egy helyen érhetők el a fémek, műanyagok, kompozitok és kerámiák anyagtulajdonságai.