Maailman suurin tiedonlähde

Total Materia on maailman laajin materiaalien ominaisuuksiin keskittyvä tietokanta sisältäen yli 20 000 000 tallennettua ominaisuutta yli 450 000 materiaalille.

Vahvimmat ristiviittaukset

Nopeimmat ja kattavimmat kansainväliset ristiviittaustaulukot ainutlaatusilla vastineiden ja samankaltaisuuksien ryhmittelyillä. Näissä hyödynnetään patentoituja tekoäly- ja SmartCross-teknologioita.

Edistyneitä ominaisuuksia FEA/CAE-laskelmiin

Maailman laajin kokoelma jännitys-venymä-, väsymis- ja muokattavuusdataa, joka tukee lineaarisia ja ei-lineaarisia laskelmia avaten uusia mahdollisuuksia suunnitteluprosessiin.

Huippulaadukas materiaalien tunnistus

Kansainvälisten ja johtavien spektrometrivalmistajien tunnustamat, patentoidut algoritmit metallien tunnistamiseen kemiallisen rakenteen perusteella mahdollistavat tuntemattoman materiaalin tunnistamisen sekunneissa.

Sertifioitu laatu ja jatkuvasti ajan tasalla

Alan ainoan kaksoissertifioidun laadun ja tietoturvaprosessien tarjoajan huippulaatu ja korkea luotettavuus. Ennennäkemätön päivitysmenettely, joka sisältää tilaajille ILMAISEN tietokantapäivityksen kerran kuussa.

Aika- ja kustannussäästöjä koko liiketoiminnan laajuudelta

Tietoa, joka vastaa määrällisesti 1000 kirjaa, joissa jokaisessa on 200 sivua tai $150 000 investointia teknisiin standardeihin. Total Materia on ainoa materiaalitietokanta, joka tarjoaa tietoa metalleista, muoveista, komposiiteista ja keraamisista materiaaleista yhdessä paikassa.