Η μεγαλύτερη πηγή δεδομένων στο κόσμο

Η Τotal Materia είναι η μεγαλύτερη βάση δεδομένων για υλικές ιδιότητες και σχετική πηγή γνώσεων σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 20,000,000 εγγραφές, για πάνω από 450,000 υλικά.

Οι πιο ισχυροί πίνακες διασταύρωσης

Η πιο γρήγορη και πιο ολοκληρωμένοι πίνακες για διεθνείς διασταυρώσεις , με μοναδική κατηγοριοποίηση σε ισοδύναμα και όμοια υλικά καθώς και την εφαρμογή πατενταρισμένων τεχνολογιών, τεχνητής νοημοσύνης (AI) και SmartCross.

Ιδιότητες για προχωρημένους υπολογισμούς FEA/CAE

Η μεγαλύτερη συλλογή με δεδομένα παραμόρφωσης, κόπωσης και διαμόρφωσης στο πλανήτη, υποστηρίζοντας γραμμικούς και μη-γραμμικούς υπολογισμούς και ανοίγοντας νέες ευκαιρίες στη διαδικασία σχεδιασμού.

Απόλυτη αναγνώριση υλικών

Ο κατοχυρωμένος αλγόριθμος για αναγνώριση των μετάλλων μέσα από τη χημική τους σύνθεση, αναγνωρισμένος από τους κορυφαίους κατασκευαστές φασματοφωτόμετρων παγκοσμίως, επιτρέποντας την αναγνώριση αγνώστων υλικών σε δευτερόλεπτα.

Πιστοποιημένη ποιότητα και πάντα ενημερωμένη

Η κορυφαία ποιότητα και η υψηλότερη αξιοπιστία με τη μοναδική στη βιομηχανία διαδικασία ασφαλείας, μαζί με μια άνευ προηγουμένου πολιτική αναβάθμισης, συμπεριλαμβανόμενου αναβαθμίσεις δωρεάν κάθε μήνα για τους συνδρομητές μας.

Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για όλη την επιχείρηση

Πληροφορίες που είναι ισοδύναμες με 1000 βιβλία των 200 σελίδων το καθένα, με κόστος αγοράς περισσότερο από $ 150.000 μόνο σε προδιαγραφές πρότυπων. Η Total Materia είναι η μόνη βάση δεδομένων υλικών που προσφέρει μέταλλα, πλαστικά, σύνθετα και κεραμικά, όλα σε ένα σημείο.