Den største kilde i verden

Total Materia er den største materialeegenskabs database og kilde på verdensplan, med mere end 20,000,000 egenskaber for over 450,000 materialer.

De mest kraftfulde krydsreferencer

De hurtigste og mest omfattende internationale krydsreferencetabeller, med unikke kategorisering af ækvivalenter og lighed samt anvendelsen af patenteret kunstig intelligens (AI) og SmartCross teknologier.

Avancerede egenskaber for FEA/CAE beregninger

Den største samling af spænding tøjning, udmattelse og formegenskabs data tilgængelig på planeten, støtter lineære og ikkelineære beregninger og åbne nye muligheder i designprocessen.

Den ultimativ materialeidentifikation

De proprietære, patenterede algoritmer til metal identificering fra kemisk sammensætning er anerkendt af de førende spektrometer producenter i hele verden og give identifikationer af ukendt materialer i sekunder.

Certificeret kvalitet og altid ajourført

Top kvalitet og den højeste pålidelighed af den eneste dobbelt certificerede kvalitets og informations sikkerhedsproces i industrien med en hidtil uset opgraderings politik, og inkluderet dataopdateringer hver måned GRATIS for vores abonnenter.

Tids- og omkostningsbesparelser på tværs af virksomheden

Informationen svarende til 1000 bøger af 200 sider hver, eller udgifter til mere end $150.000 i køb af standard specifikationer alene. Total Materia er den eneste materiale database som tilbyder metalliske materialer, polymerer, kompositter og keramer, alt sammen på ét sted.