Od finalnih proizvođača vozila, preko njihovih najvećih dobavljača, do manjih i specijalizovanih proizvođača delova, Total Materia pomaže inženjerima širom sveta u svakodnevnom radu, u vođenju, razumevanju i upoređivanju raznovrsnih međunarodnih materijala i specifikacija.

Pored najvećih međunarodnih uporednih tabela i miliona preciznih mehaničkih i fizičkih zapisa osobina za metale i nemetale, Total Materia sadrži više od 150 000 dijagrama napon-deformacija, uključujući visoke brzine deformacije za simulaciju sudara, ciklične osobine za preko 35 000 materijala i još mnogo toga. Integracijom u jedinstvenu platformu, Total Materia povećava preciznost i efikasnost kroz čitav lanac vrednosti, od projektovanja i konstruisanja, preko proizvodnje do osiguranja kvaliteta i nabavke.

Baza podataka Total Materia predstvalja vrlo važan alat za naše inženjerske i tehničke aktivnosti u celini.

Hteo da Vam zahvalim na vašoj uslužnosti i zato što ste ucinili vaša bazu dostupnom na tržištu.

Dr Riccardo Testi
Piaggio Ltd, Pontedera, Italija

Povoljnosti

Nove mogućnosti za optimizaciju i uštedu u projektovanju i globalnoj nabavci; izbegavanje skupih i opasnih grešaka kroz povećanu preciznost; skup jedinstvenih podataka neophodnih za napredne CAE kalkulacije; globalna platforma na 26 jezika donosi jedinstvene rezultate i ogromnu uštedu vremena