De la auto OEM-uri şi cele mai mari furnizori Tier pana la producători de componente de dimensiuni reduse, Total Materia ajută inginerii de pretutindeni in munca lor zilnică să navigheze, să intelegă şi să compare materiale si specificaţii internaţionale diverse.

In plus faţă de tabelele internaţionale de referinţe incrucişate in permanentă creştere şi milioane de date privind proprietăţile fizice şi mecanice ale materialelor mecanice şi non-mecanice, Total Materia asigură mai mult de 150,000 de curbe de deformare- tensiune incluzand rate de deformare inalte pentru simularea cedării, proprietăţi ciclice pentru 35,000 materiale, etc. Cu o integrare facilă intr-o platformă unitară, Total Materia imbunătăţeşte acurateţea si eficienţa prin intregul lanţ al procesului, de la design la manufactură la asigurarea calităţii şi cumpărare.

Baza de date Total Materia este o unealtă foarte importantă pentru inginerii noştri şi activităţile technice ca un întreg.

Prin urmare as dori să vă mulţumesc pentru serviciile Dvs şi pentru că aţi făcut baza de date disponibile pe piaţă.

Dr Riccardo Testi
Piaggio Ltd, Pontedera, Italy

Beneficiile

Noi oportunităţi pentru optimizare si economii in design si resurse globale; evitarea erorilor costisitoare si periculoase prin sporirea acurateţei; o colecţie unică de date pentru calcule avansate FEA si CAE