Van Automotive OEM's en de grootste Tier leveranciers tot kleine component producenten, Total Materia helpt ingenieurs wereldwijd in hun dagelijkse werk problemen op te lossen door te verstaan en vergelijken van internationale materiaalvergelijken en specificaties.

Naast de expansieve internationale cross reference tabellen en miljoenen nauwkeurige mechanische en fysische eigenschaps records voor metalen en niet-metalen materialen, biedt Total Materia meer dan 150.000 Stress strain curven waaronder hoge belasting rates voor crash simulatie, cyclische eigenschappen voor 35.000 materialen en meer. Met naadloze integratie in een uniform platform, Total Materia verbetert de nauwkeurigheid en efficiëntie in de gehele procesketen, van ontwerp tot productie tot kwaliteitszorg en inkoop.

De Total Materia database is een zeer belangrijk instrument voor onze ingenieurs en technische activiteiten als geheel.

Daarom wil ik u bedanken voor uw dienst en het op de markt beschikbaar maken van de database.

Dr Riccardo Testi
Piaggio Ltd, Pontedera, Italy

Nieuwe kansen voor optimalisatie en besparingen in ontwerp en globale sourcing, het vermijden van dure en gevaarlijke fouten door grote nauwkerigheid; unieke verzameling van eigenschappen voor geavanceerde FEA en CAE berekeningen.

Bekijk een voorbeeld van onze wereldwijd gewaardeerde Total Materia klanten in onderstaande lijst.