Legyen szó akár az autóipar OEM-jeiről, legnagyobb beszállítóiról vagy akár a kis alkatrészgyártókról, a Total Materia világszerte segítséget nyújt a mérnököknek napi munkájuk során azáltal, hogy segít a különböző nemzetközi anyagminőségek és gyártói specifikációk világában való eligazodásban, összehasonlítások készítésében.

A kiterjedt nemzetközi kereszthivatkozási táblák, valamint a fémes és nemfémes anyagminőségek precíz mechanikai és fizikai tulajdonságrekordjainak milliói mellett a Total Materia több mint 150 000 feszültség-alakváltozási görbét (nagy alakváltozási sebességeken is), 35 000 ciklikus fáradási adatot és további adatokat tartalmaz, melyeket törésteszteknél és speciális számítási feladatoknál használnak. A funkciók egységes platformba történő integrálásával a Total Materia használatával nő a pontosság és a hatékonyság a teljes folyamatláncban, a tervezéstől a gyártáson át a minőségirányításig és beszerzésig.

A Total Materia adatbázis nagyon fontos eszköz mérnökeink kezében, és egyáltalán, műszaki folyamataink egészében.

Ezért szeretnék köszönetet mondani az Önök munkájáért, és azért, hogy létezik ez az adatbázis a piacon.

Dr Riccardo Testi
Piaggio Ltd, Pontedera, Olaszország

Előnyök

A tervezés és a globális beszerzés új optimalizációs lehetőségei; a nagyobb pontosságnak köszönhetően elkerülhetőek a költséges és veszélyes hibák, különleges adatgyűjtemény a speciális FEA és CAE számításokhoz