Autoteollisuuden OEM:stä ja suurimmista toimittajista pienten komponenttien valmistajiin, Total Materia auttaa insinöörejä ympäri maailman heidän jokapäiväisessä työssään monenlaisten kansainvälisten materiaalien ja määrittelyjen tutkimisessa, ymmärtämisessä ja vertailussa.

Kansainvälisten ristiviittaustaulukoiden ja miljoonien metallien ja epämetallien tarkkojen mekaanisten ja fysikaalisten ominaisuusmäärittelyjen lisäksi Total Materia tarjoaa yli 150 000 jännitys-venymä-käyrää sisältäen korkeat venymät törmäyssimulaatioille, sykliset ominaisuudet 35 000 materiaalille ynnä muuta. Saumattomana ja yhtenäisenä alustana Total Materia edistää virheettömyyttä ja tehokkuutta läpi koko prosessiketjun aina suunnittelusta valmistukseen, laadunvarmistukseen ja ostoihin asti.

Total Materia -tietokanta on erittäin tärkeä työkalu insinööreillemme ja tekniselle toiminnallemme kokonaisuudessaan.

Haluaisin siksi kiittää teitä palvelustanne ja siitä, että olette tuoneet tämän tietokannan markkinoille.

Dr Riccardo Testi
Piaggio Ltd, Pontedera, Italy

Hyödyt

Uusia optimointi- ja säästömahdollisuuksia suunnittelussa ja kansainvälisissä hankinnoissa; kalliiden ja vaarallisten virheiden välttäminen lisätyn tarkkuuden kautta; uniikki kokoelma tietoa edistyneitä FEA- ja CAE-laskelmia varten