I framkant av konstruktion och material strävar Aerosapce industrin ständigt efter att förbättra befintlig teknik för att upprätthålla fördelar ur både ett konkurrenskraftigt- samt ur ett prestationsperspektiv.

Total Materia hjälper till att stödja denna bransch genom att tillhandahålla den mest omfattande materialdatabasen nu tillgänglig på marknaden. Total Materia erbjuder också djupgående materiella jämförelse baserad på expansiva korsreferenstabeller. Detta minimerar antalet försök och misstag vid utformning av högpresterande material och hjälper till att accelerera processen från idé till färdig produkt/tjänst.

Sedan köpet av Total Materia har den redan visat sig mycket användbart i nästan alla våra jobb så här långt. Total Materia har också visat sig vara betydligt mer omfattande än de tidigare produkterna vi använt. Det har definitivt varit vårt bästa köp på senare tid.

Byta till Total Materia har definitivt varit en av de bästa besluten i Forensics Team på QinetiQ som nyligen gjorts i fråga om materiella sökmotorer.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Fördelarna

Massiva tidsbesparingar genom snabba sökninga i vår materialegenskapsdatabas; direkt jämförelse av diversifierade metalliska och icke-metalliska material; kritisk spännings - töjningdata, data för cykliska egenskaper samt korsreferenser för nya möjligheter i materialval.