Najčešće na samom vrhu inženjerskog projektovanja i zahteva vezanih za materijale, aerokosmotehnika neprekidno teži poboljšanju postojećih tehnologija, radi stalnog unapređenja performansi i konkurentnosti.

Total Materia pomaže industriji pružajući sveobuhvatan izvor za osobine najraznovrsnijih materijala, kao i za njihovo upoređivanje putem ekstenzivnih uporednih tabela, obezbeđujući tako minimalizaciju nesigurnosti i eliminisanje potencijalnih grešaka u projektovanju sa materijalima visokih performansi i zahteva. Na taj način, Total Materia učestvuje u realizaciji ključnih ciljeva sektora i ubrzavanju razvojnog ciklusa od koncepta do upotrebe.

Od trenutka kupovine, baza Total Materia se pokazala kao vrlo korisna u gotovo svim poslovima i daleko sveobuhvatnija od svih proizvoda koje smo prethodno koristili. Definitivno jedna od naših najboljih kupovina u skorije vreme.

Prelaz na rad sa bazom Total Materia je definitivno bila jedna od najboljih odluka za tim forenzičara ovde u QinetiQ u skorije vreme, u pogledu rada se materijalima.

Bill Taylor
QinetiQ, London, Velika Britanija

Povoljnosti

Ogromna ušteda vremena brzim pristupom podacima o materijalima; trenutno poređenje raznovrsnih metala i nemetala; dijagarmi napon-deformacija i ciklična svojstva od izuzetnog značaja pri selekciji materijala sa visokim zahtevima