La limita dintre zona dintre proiectare si aplicaţia materialului, industria aerospaţială se straduieste in mod constant sa se imbunataţească pe baza tecnologiilor existente, să menţină avantaje critice dintr-o perspectivă atât competitivă cât si din punctul de vedere al performanţei.

Total Materia ajută industria prin furnizarea resursei cea mai bună si complexă de proprietăţi ale materialelor, precum si printr-o comparaţie aprofundată a materialelor bazată pe tabele extinse de referinţe incrucisate, prin urmare permiţând minimizarea perioadei de probă si eroare cu scopul creării materialelor cu o performanţă inaltă si ajutând la realizarea obiectivelor unui sector cheie ale unei tranziţii acelerate ale materialelor de la concept la uz.

De când am achiziţionat Total Materia, s-a dovedit deja foarte folositor pentru aproape toate sarcinile de până acum şi a arat mai multă claritate şi implicit înţelegere decât oricare alt produs utilizat anterior. Aceasta a fost cu siguranţa una dintre cele mai bune achiziţii recente.

Schimbarea la Total Materia a fost cu siguranţă una dintre cele mai bune decizii pe care Echipa Judiciară de aici, de la QinetiQ a făcut-o in ceea ce priveşte motoarele pentru căutări de materiale.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Beneficiile

Economii masive de timp căutând informaţii despre proprietăţi ale materialelor; comparaţii instante ale materialelor metalice si non-metalice; proprietăţi critice tensiune- deformare si ciclice si referinţe incrucisate pentru noi oportunităţi in selecţia materialului