Luftfartsindustrien har alltid vært ledende innenfor ingeniørdesign og materialutnyttelse, og i bransjen er det er svært viktig å forbedre eksisterende teknologier for å ivareta kritiske markeds- og prestasjonsfordeler.

Total Materia er til stor hjelp for luftfartindustrien ved å tilby den mest omfattende og største materialdatabasen i verden, samt grundig materialsammenligning basert på omfattende kryssreferansetabeller. Dette hjelper videre med å minimere prøving og feiling ved å designe høy-ytelsesmaterialer samt å hjelpe å realisere materialer, fra konsept til bruk.

Siden vi kjøpte Total Materia har databasen allerede vist seg å være nyttig i nesten alle våre jobber, og er mye mer omfattende enn det forrige produktet vi brukte. Dette har definitivt vært et av de beste kjøpene vi har gjort i nyere tid.

Å bytte til Total Materia har definitivt vært en av de beste beslutningene det analytiske teamet her i QinetiQ gjordt i det siste, med hensyn på material søkemotorer.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Fordelene

Massive tidsbesparelser for materialsourcing; umiddelbar sammenligning av ulike metalliske og ikke-metalliske materialer; kritiske spennings-tøynings egenskaper og sykliske egenskaper og kryssreferanse for nye muligheter i materialutvelgelse.