Op het snijvlak van technisch ontwerp en materiaalgebruik, is het binnen de luchtvaartindustrie voortdurend streven naar verbetering van bestaande technologieën om kritische voordelen handhaven te kunnen van zowel een competitief en prestatie perspectief.

Totaal Materia helpt bij de ondersteuning van de industrie door middel van de meest uitgebreide materiaaleigenschappen resource beschikbaar te stellen evenals diepgaande materiaal vergelijking op basis van uitgebreide kruistabellen, waardoor deze minimalisering van trial and error in de ontwerpen van hoogwaardige materialen en het helpen om de doelstellingen van de belangrijkste sector te realiseren met het versnellen van materialen bij de overgang van concept tot service.

Sinds zijn aankoop heeft Total Materia al bewezen dat het zeer nuttig is bij bijna al onze bezigheden en dat het veel uitgebreider is dan het vorige product dat we gebruikten. Het was zeker een van de beste recente aankopen.

Overschakelen op Total Materia was zeker een van de beste beslissingen omtrent materiaalzoekmachines die het Forensisch Team hier bij QinetiQ onlangs heeft gemaakt.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

De Voordelen

Enorme tijdwinst bij de inkoop van materiaaleigenschappen; direct met elkaar vergelijkbare gediversifieerde metalen en niet-metalen; kritische stress-strain & cyclische eigenschappen en kruisverwijzingen naar nieuwe mogelijkheden in materiaalkeuze.