I en kamp med at være på forkant med at skabe design og materiale anvendelse, stræber luft-og rumfart industrien konsekvente efter at forbedre eksisterende teknologier for at opretholde vigtige fordele fra både et konkurrencedygtig og ydeevne perspektiv.

Total Materia hjælper industrien ved at tilbyde den mest omfattende materialeegenskabs database på markedet samt dybdegående materiale sammenligninger baseret på evigt voksende krydsreferencetabeller. Dette giver en minimering af trial and error i designet af højydende materialer og hjælper med at realiserer hovedmål for en hurtigere overgang fra koncept til endelig løsning.

Siden købet af Total Materia, har det allerede vist sig meget nyttige i næsten alle vores jobs og har vist sig langt mere omfattende end den tidligere vare vi brugte. Dette har bestemt været et af vores bedste køb indenfor den seneste periode.

Skiftet til Total Materia har helt sikkert været en af de bedste beslutninger retsvidenskabs teamet her på QinetiQ har gjort inden for det sidste med hensyn til materiale søgemaskiner.

Bill Taylor
QinetiQ, London, UK

Fordelene

Massive tidsbesparelser ved behandling ad materialeegenskabsdata; Øjeblikkelig sammenligning af diversificeret metalliske & ikke-metalliske materialer; kritisk spænding-tøjning & cyklisk egenskaber og krydsreferencer for nye muligheder indenfor materialevalg