Ritmul cercetării şi educatiei din ziua de astazi adaugă noi criterii si provocări in fata cercetatoriilor, educatorilor si studentilor. Cu o cantitate de informaţie technică care se dublează la fiecare 18 luni, importanţa bazelor de date complexe, ce pot fi studiate multidimensional şi usor accesate, nu poate fi niciodată de neglijat.

O colectie unică de proprietăti mecanice şi fizice de materiale din intreaga lume, incluzând date experimentale cu referinte acoperind curbe de deformare-tensiune, date referitoare la oboseală şi mai multe, facilitează cercetarea si educatia in câmpuri cum ar fi ştiinţa materialelor, simulări FEA şi CAE, inginerie inversă, spectometrie şi inginerie generală. In plus, o colecţie amplă ce conţine mai mult de 1000 de articole online, cu sute de citate doar in Wikipedia, asigură un solid abecedar pentru o introducere rapidă si uşoară in noi arii şi subiecte legate de materiale şi proprietătile lor.

Noi in SENAI sunt imens de bucuroşi cu serviciile prestate de echipa Total Materia.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil

Beneficiile

Platforma şi metodologia cercetării şi educaţiei in sec XXI; in 26 limbi, ajută cercetarea internatională şi colaborarea; la cheie, instalare şi fără mentenanţă necesară