Het huidige dynamische tempo van onderzoek en onderwijs stelt nieuwe eisen en uitdagingen voor onderzoekers, docenten en studenten. Met de verdubbeling en hoeveelheid technische informatie op mondiaal niveau elke 18 maanden, kan het belang van uitgebreide, multidimensionale doorzoekbaar en gemakkelijk toegankelijke databanken nooit worden overschat.

Een unieke collectie van mechanische en fysische eigenschappen van materialen uit de hele wereld, met inbegrip van verwijzingen naar experimentele gegevens stress-strain curven, vermoeidheidsgegevens en meer, faciliteert onderzoek en onderwijs op het gebied van materiaalkunde, FEA en CAE simulaties, reverse engineering , spectrometrie, en algemene machinebouw. Bovendien is een grote collectie van meer dan 1000 online artikelen aanwezig, met honderden citaten uit Wikipedia alleen biedt een geweldige primeur voor een snel en eenvoudig inzicht in nieuwe gebieden en onderwerpen over materialen en hun eigenschappen.

Wij van SENAI zijn uiterst tevreden met de service geboden van het Total Materia team.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil

De Voordelen

Platform en methodologie voor onderzoek en onderwijs in de 21e eeuw, in 26 talen, helpt internationaal onderzoek en samenwerking, turn-key, installatie en onderhoudsvrij.