Ο σημερινός δυναμικός ρυθμός στην έρευνα και την εκπαίδευση θέτει νέες απαιτήσεις και προκλήσεις μπροστά στους ερευνητές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Με την ποσότητα των τεχνικών πληροφοριών σε παγκόσμιο επίπεδο να διπλασιασιάζεται κάθε 18 μήνες, η σημασία μιας διεξοδικής, πολυδιάστατης δε δυνατότητα αναζήτησης και εύκολα προσβάσιμης βάσης δεδομένων, ποτέ δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Μια μοναδική συλλογή των μηχανικών και φυσικών ιδιοτήτων των υλικών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων αναφερόμενα πειραματικά δεδομένα που καλύπτουν καμπύλες παραμόρφωσης , δεδομένα κόπωσης και άλλα. Διευκολύνει την έρευνα και την εκπαίδευση στους τομείς της επιστήμης υλικών, των FEA και CAE προσομοιώσεων, αντίστροφη κατασκευή, φασματομετρία και γενική μηχανική. Επιπλέον, μια μεγάλη συλλογή από πάνω από 1000 άρθρα, με εκατοντάδες αναφορές σε Wikipedia μόνο, προσφέρει ένα αλφαβητάρι για μια γρήγορη και εύκολη ματιά σε νέα πεδία και θέματα σχετικά με τα υλικά και τις ιδιότητές τους.

Εμείς στη SENAI είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που παρέχεται από την ομάδα της Total Materia.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brazil

Βασικά οφέλη

Πλατφόρμα και μεθοδολογία για την έρευνα και την εκπαίδευση στον 21ο αιώνα, σε 26 γλώσσες, βοηθά στην διεθνή έρευνα και συνεργασία, ετοιμοπαράδοτη, χωρίς εγκατάσταση και συντήρηση