Dagens dynamisk tempo i forskning og uddannelse sætter konstant nye krav og udfordringer for forskere, undervisere og studerende. Med mængden af tekniske oplysninger der på globalt plan fordobbles hver 18 måneder, kan betydningen af omfattende, flerdimensionelle søgbare og let tilgængelige databaser aldrig overdrives.

En unik samling af mekaniske og fysiske egenskaber af materialer fra hele verden, herunder refererede eksperimentel data, som dækker spænding-tøjnings kurver, udmattelses data og meget mere, vil hjælpe med at fremme forskning og uddannelse inden for materialelære, FEA og CAE simuleringer, reverse engineering, spektrometri og general teknisk arbejde. Desuden giver en stor samling af over 1000 online artikler, med hundredvis af citater i Wikipedia alene, en god indgang for et hurtigt og nemt indblik i nye felter og emner om materialer og deres egenskaber.

Vi i SENAI er uhyre tilfreds med denne service, leveret af Total Materia teamet.

José Mário
SENAI (National Service for Industrial Training), Joinville, Brasil

Fordelene

Platform og metodologi for forskning og uddannelse i det 21. århundrede; hjælper international forskning og samarbejde på 26 sprog; turn-key, installation og vedligeholdelses fri