eXporter je dodatni modul koji pomaže povezivanje izvora podataka o materijalima i softvera za inženjersku simulaciju (CAE). Bilo da želite da prenesete podatke iz baze Total Materia direktno u CAE softver ili jednostavno da izvezete u excel ili .xml format, eXporter pruža sve funkcionalnosti koje su vam potrebne. U tri jednostavna koraka, za samo nekoliko sekundi možete dobiti podatke u većem broju formata.

Izazovi
  • Teškoće u pronalaženju podataka o naprednih osobinama materijala za linearne i nelinearne CAE proračune, posebno u formatu direktno spremnom za korišćenje
  • Uvoz podataka o osobinama materijala u CAE softver bez potrebe za dodatnom obradom podataka, manuelnim ubacivanjem ili prekucavanjem
  • Pravljenje kolekcije pouzdanih ulaznih podataka o osobinama materijala radi izbegavanje skupih i opasnih grešaka
  • Eliminacija višestrukog ili ponavljenog prikupljanja osobina materijala potrebnih za CAE softver.

Rešenje: Total Materia - eXporter

eXporter modul funkcioniše bez problema sa svim modulima Total Materia baze i dozvoljava da se informacije o osobinama eksportuju u veliki broj formata najpopularnijih CAE softvera.

eXporter

Pažnja: Dopušteno je najviše 100 eksportovanja po licenci za vreme trajanja pretplate. Svi podaci iz prethodnih eksportovanja su dostupni u svakom trenutku i mogu se iznova koristiti neograničeni broj puta za vreme trajanja pretplate.

solution img
EKSPORTUJTE IZ JEDINSTVENOG IZVORA

Total Materia nudi najveći izvor osobina materijala na svetu, sa trenutno dostupnim podacima iz kolekcije od preko 450 000 materijala i 20 000 000 zapisa osobina, koji pored toga omogućava i ekspotrtovanje podatka spremnih za upotrebu u narednom procesu projektovanja.

solution img
SVEOBUHVATAN IZBOR FORMATA ZA CAE SOFTVERE

eXporter može da se koristi za izvoz kritičnih podataka o materijalima potrebnih za napredne kalkulacije, kao što su mehaničke, fizičke osobine, dijagrami napon-deformacije i ciklični podaci. Od velikog broja formata kompatibilnih sa različitim CAE softverskim paketima do .xml i jednostavnog .xls formata, eXporter prebacuje podatke brzo i jednostavno.

solution img
POTPUNA INTEGRISANOST I SLEDLJIVOST

Uz mogućnost eksportovanja podataka iz baze Total Materia, eXporter omogućava i stvaranje kolekcije već eksportovanih podataka, koji se mogu ponovo koristiti u bilo kom formatu od interesa. Na taj način može se postići eliminacija ponavljanja izbora i unosa osobina, čime se ostvaruje velika ušteda vremena i eliminiše mogućnost grešaka, uz ostvarivanje sledljivosti i uvida u ono što je rađeno u prethodnom periodu.

Povoljnosti

Ogromna ušteda vremena, uz oslobađanje od dosadnog prekucavanja; Povećana preciznost eliminacijom grešaka prilikom manuelnog unosa podataka; Sistematizacija prikupljenih podataka pomaže bolju efikasnost CAE simulacija