eXporter este creat pentru a crea legatura intre data source şi programul de inginerie ajutată de computer (CAE). Fie că vrei sa muti date din Total Materia direct in programul CAE sau pur şi simplu sa exporti in excel sau .xml, eXporter furnizează tot ce ai nevoie. În 3 paşi, acesta asigură exportul de date intr-un format multiplu in câteva secunde.

Provocăriile
  • Găsirea de date privind proprietăti avansate pentru calcule lineare şi non lineare CAE intr-un format foarte practic şi usor de folosit
  • Importarea datelor din sursă in programul CAE fără nevoia datelor aditionale de procesare, copiere sau rescriere
  • Obtinerea de inputuri de bază pentru proprietătile materialelor, prin asta evitandu-se erori costisitoare sau periculoase
  • Sustinerea multiplelor sarcini de design in cel mai eficient mod posibil

Soluţia: Total Materia - eXporter

Modulul Total Materia eXporter functionează fara probleme cu modulele de date the Core si Extended Range pentru a permite informatia ce priveste proprietătile materialelor sa fie exportate intr-un format creat special pentru cei mai performanti utilizatori ai CAE.

eXporter

Vă rugăm să notați: Un maxim de 100 de exportari ale seturilor de date sunt admisibile per licență concurentă pe durata abonamentului. Toate exporturile anterioare sunt disponibile în orice moment și re-utilizabile nelimitat pe durata abonamentului.

solution img
EXPORTĂ DIN CEA MAI BUNA RESURSĂ

Total Materia oferă cea mai mare resursă internatională de proprietăti ale materialelor si face acum posibil sa selectati date dintr-o colectie ce contine mai mult de 450,000 materiale si 20,000,000 de inregistrări cu proprietăti pentru ca apoi să fie exportate gata de a fi folosite in urmatorul pas al procesului de design.

solution img
ALEGEREA COMPLEXĂ A FORMATELOR TIP PROGRAMUL CAE

eXporter poate fi folosit sa exporte date importante ale materialelor pentru calcule avansate cum ar fi mecanice, fizice , curbe tensiune-deformare si date ciclice intr-un numar de formate compatibile cu programul CAE.

solution img
INTEGRAREA DE SUCCES A MODULELOR Total Materia

Maximizand potenţialul lui eXporter, intregile seturi de date Total metals si Extended Range pot fi folosite pentru a găsi proprietatile ce va interesează. Cu full acces la cele mai mari tabele internaţionale cu referinţe incrucişate si comparaţii de functionalităţi, puterea completă a Total Materia poate fi folosită pentru a asigura ca selecţia de date pentru export este asigurată de decizii informate şi care pot urmarite.

Beneficiile

Economie de timp fantastică, in timp ce sunt salvaţi de la recrieri inutile; sporirea acurateţei prin eliminarea erorilor date de editarea datelor; sistematizarea fluxului de datelor