Az eXporter modult azért hoztuk létre, hogy összeköttetést teremtsünk az adatforrások és a CAE (Computer-Aided Engineering - számítógéppel segített mérnöki munka) szoftverek között. Ez a megoldás az Ön számára, akár közvetlenül a CAE szoftverben, akár egyszerűen egy excel vagy .xml file-ban szeretné viszontlátni a Total Materia adatait. Az eXporter varázslója három egyszerű lépésben, másodpercek alatt megoldja az adatok többféle formátumba történő exportálását.

A problémák
  • Speciális tulajdonságadatokhoz jutni lineáris és nem-lineáris CAE számítások elvégzéséhez, felhasználóbarát formátumban
  • Az adatforrásból egyéb műveletek (másolás-beillesztés, ismételt bevitel) nélkül importálni az adatokat a CAE szoftverbe
  • Megbízható információkhoz jutni az anyagjellemzőkről, a veszélyes és költséges hibák elkerülésével
  • Összetett és ismétlődő tervezési feladatok elvégzése a lehető leghatékonyabb módon

A megoldás: Total Materia - eXporter

A Total Materia eXporter modulja az alapmodullal és az Extended Range modullal is problémamentesen működik együtt, segítségével a legismertebb CAE szolverek által használt formátumokba exportálhatóak az adatok.

eXporter

Fontos megjegyzés: Egy licenc maximum 100 adatsor exportját teszi lehetővé az előfizetés időtartama alatt. Az összes korábbi export bármikor rendelkezésre áll és korlátlan számú alkalommal felhasználható az előfizetés ideje alatt.

solution img
ADATEXPORT A LEGÁTFOGÓBB FORRÁSBÓL

A Total Materia a világ legnagyobb anyagtulajdonság adatbázisa. Az eXporter modullal adatokat jelölhet ki a több mint 450 000 anyagot és több mint 20 000 000 tulajdonság-rekordot tartalmazó adatbázisban, amelyeket aztán exportálhat és felhasználhat a tervezési folyamat következő fázisában.

solution img
A CAE SZOFTVERFORMÁTUMOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Az eXporter segítségével speciális számítási feladatok nehezen fellelhető anyagtulajdonságait (mechanikai és fizikai tulajdonságok, ciklikus fáradási adatok stb.) exportálhatjuk többféle CAE szoftverek által felhasználható formátumba. Legyen szó .xml vagy egyszerű .xls formátumról, az eXporter jelenti az egyszerű, gyors összeköttetést az adatforrás és a szoftver között.

solution img
A Total Materia MODULOK ZÖKKENŐMENTES INTEGRÁLÁSA

Az eXporter lehetőségeit maximalizálva a teljes Total Metals és Extended Range adatbázisban kereshetünk az érdeklődésünkre számot tartó anyagjellemzőkre. A legnagyobb nemzetközi kereszthivatkozási táblázatokhoz és összehasonlító funkciókhoz való hozzáféréssel a Total Materia teljes fegyvertára kiaknázható, biztosítva, hogy az exportálásra kijelölt adatok mögött átgondolt és azonosítható döntések rejlenek.

Előnyök

Megszabadítjuk a gépelés monoton feladatától, így rengeteg időt megtakarítva Önnek. Az adatbeviteli/adatszerkesztési hibák kiküszöbölésével jelentősen nő a pontosság; az adatgyűjtési munkafolyamat ésszerűbbé és rendszerezettebbé válik