eXporter er et ekstra modul, som primært hjælper med at bygge bro mellem datakilden og computer aided engineering (CAE) software. Uanset om du ønsker at flytte data fra Total Materia direkte til CAE software eller blot eksportere til excel eller .xml, så indeholder eXporter alle de funktioner, du har brug for. I form af en simpel 3-trin guide er det muligt med et flere-format data eksport på kun få sekunder.

Udfordringerne
  • At finde avancerede egenskabsdata for lineære og ikkelineære CAE beregninger som let kan indsættes i CAE programmer
  • At importere data fra en kilde til CAE software uden behov for yderligere databehandling, kopiering, indsætting og genindtastning
  • At opnå pålidelige inputs for materialeegenskaber, således at man undgår farlige og dyre fejl
  • Gennemfører flere og gentagelig designopgaver på den mest effektive måde

Løsningen: Total Materia - eXporter

Total Materia’s eXporter modul fungerer i samarbejde med Total Metals og Extended Range moduler for at tillade egenskabs informationer eksporteret i et format specialt udviklet til de bedste CAE programmer.

eXporter

Bemærk venligst:Det er højst tilladt at eksporterer 100 datasæt pr. fælles licens for abonnementets varighed. Alle tidligere eksporterede filer er tilgængelige når som helst og kan bruges et ubegrænset antal gange for abonnementets varighed.

solution img
EKSPORTER FRA DEN ULTIMATIVE RESSOURCE

Total Materia tilbyder verdens største materialeegenskabs database, og det er nu muligt at vælge data fra en samling af mere end 450,000 materialer og 20,000,000 egenskaber, og derefter eksportere data så det er klar til brug i det næste trin i designprocessen.

solution img
OMFATTENDE UDVALG AF CAE SOFTWARE FORMATER

eXporter kan bruges til at eksportere vigtig materielle data der skal bruges til avancerede beregninger omkring de mekaniske, fysiske, spænding tøjning og cyklisk data i en række CAE software kompatible formater. Fra skræddersyede xml., til simple xls. eXporter gør overførsel af data fra kilden til software, hurtig og nem.

solution img
LET INTEGRATION AF SAMLEDE MATERIA MODULER

For at maksimere potentialet af eXporter, kan hele Total Metals og Extended Range datasættene bruges til at finde de ønskede egenskaberne. Med fuld adgang til de største internationale krydsreferencetabeller og sammenlignings funktioner, kan den fulde effekt af Total Materia udnyttes til at sikre at den valgte data til eksport er bakket op af dokumenteret og sporbar information.

Fordelene

Enorme tidsbesparelser, samtidig med at du aflastes fra kedelige genindtastning; øger nøjagtigheden gennem eliminering af data redigeringsfejl; strømliner og systematiserer data anskaffelses processen