În ritmul actual crescând al schimbării standardelor internaţionale si al specificaţiilor producătorilor. Tracker este răspunsul Total Materia al nevoilor Dvs privind identificarea materialelor critice.

Furnizand o notificare lunară, Tracker permite nu numai importante update-uri ale materialelor să fie monitorizate, dar si furnizează informaţii legate de ce anume s-a schimbat in cadrul materialului, fie că e vorba de update-uri la date referitoare la proprietăţi sau chiar adăugări de seturi de date complet noi.

Provocăriile
  • Se asigură furnizarea celor mai noi informatii disponibile
  • Se asigură o informaţie sigură, clară si pe care te poţi baza in celelalte zone de business
  • Menţinerea la curent cu schimbări legate de material, standard si schimbari in specificaţie
  • Contribuţia la aspectele cele mai importante ale companiei legate de uzul informaţiei, managementul de configuraţie si calitatea procesului in general

Soluţia: Total Materia - Tracker

Tracker este aplicaţia modulului aparţinând Total Materia care se ocupă cu provocarea importantă de a asigura că datele folosite sunt cele mai noi si prin urmare cea mai de incredere informaţie disponibilă. Poţi observa ce schimbări au survenit in baza de date si cand, de la update-urile versiunii standard la schimbările privind datele legate de proprietăţi.

tracker
solution img
PRIMEŞTE MAI MULTE BENEFICII DE LA UN SISTEM FĂRĂ PRECEDENT

Pentru a ţine pasul cu viteza alertă a schimbărilor, a standardelor, a specificaţiilor producătorilor, update-uri si upgrade-uri ale Total Materia sunt făcute in fiecare lună, făcand-o cea mai actuală resursă disponibilă. Prin furnizarea raporturilor exacte ale amendamentelor făcute in baza de date lună de lună, Tracker asigură ca decizii clare si de incredere sa fie făcute pentru intreaga afacere.

solution img
METODE DEŞTEPTE ŞI INTUITIVE PENTRU ACTUALIZAREA TRACKING-ULUI

Tracker combină raporturi sintetice despre materiale si standarde care au fost actualizate, incluzand numărul versiunii si informaţia preluată, cu raporturi analitice unde este posibil sa vezi exact ce s-a mai schimbat la nivelul materialelor, de la detalii privind compozitia chimică de bază până la curbele de tensiune-deformare.

solution img
SELECŢIA PREFERATĂ A MATERIALULUI PENTRU UN TRACK-ING MAI AMĂNUNŢIT

Tracker realizează cele mai bune practici de activitate prin asigurarea că cea mai actuală informaţie este folosită de toate echipele de ingineri prin abilitatea de a crea o lista de preferinţe a celor mai comune si folosite materiale. In plus, combinaţia opţională a tracker cu modulul eXporter deschide o posibilitate de a se realiza o mai profundă urmarire a modificărilor pe o listă de "preferinte", obţinută prin exportarea proprietăţilor in CAE.

Beneficiile

Încrederea ca o informaţie clară si actuală este utilizată; evitand costuri inutile pentru achizitia standardelor; creand excelenţa in business printr-o folosire corectă si optimizată a informaţiei