Având în vedere viteza tot mai mare cu care se schimbă standardele internaționale și specificațiile producatorilor în ziua de azi, Tracker este răspunsul pe care Total Materia îl oferă nevoilor de trasabilitate a materialelor.

Prin intermediul serviciului lunar de notificări, Tracker nu numai că permite monitorizarea modificărilor unor standarde și materiale importante, dar oferă informații exact despre ce s-a schimbat, fie că este vorba de actualizarea unor proprietăți sau de adăugarea de seturi noi de date.

Provocarea
  • Garanția utilizării celor mai actuale informații
  • Oferirea de informații clare și de încredere și catre alte zone de activitate/business
  • Să fiți la curent cu schimbările standardelor și specificațiilor materialelor
  • Contribuția la cele mai bune practici ale companiei în ceea ce privește folosirea informațiilor managementul configurației și procesele de management al calității în ansamblul lor

Soluţia: Total Materia - Tracker

Verificarea faptului că informația folosită este cea mai actuală și implicit cea mai de încredere dintre cele disponibile. Vedeți exact ce s-a schimbat în baza de date și când, de la actualizări ale versiunii standardelor până la modificări ale proprietăților. Posibilitatea de a urmări materialele favorite și modificările legate de acestea în funcție de nevoile inginerești specifice.

tracker
solution img
PRIMEŞTE MAI MULTE BENEFICII DE LA UN SISTEM FĂRĂ PRECEDENT

Pentru a ţine pasul cu viteza alertă a schimbărilor, a standardelor, a specificaţiilor producătorilor, update-uri si upgrade-uri ale Total Materia sunt făcute in fiecare lună, făcand-o cea mai actuală resursă disponibilă. Prin furnizarea raporturilor exacte ale amendamentelor făcute in baza de date lună de lună, Tracker asigură ca decizii clare si de incredere sa fie făcute pentru intreaga afacere.

solution img
METODE DEŞTEPTE ŞI INTUITIVE PENTRU ACTUALIZAREA TRACKING-ULUI

Tracker combină raporturi sintetice despre materiale si standarde care au fost actualizate, incluzand numărul versiunii si informaţia preluată, cu raporturi analitice unde este posibil sa vezi exact ce s-a mai schimbat la nivelul materialelor, de la detalii privind compozitia chimică de bază până la curbele de tensiune-deformare.

solution img
SELECŢIA PREFERATĂ A MATERIALULUI PENTRU UN TRACK-ING MAI AMĂNUNŢIT

Tracker realizează cele mai bune practici de activitate prin asigurarea că cea mai actuală informaţie este folosită de toate echipele de ingineri prin abilitatea de a crea o lista de preferinţe a celor mai comune si folosite materiale. In plus, combinaţia opţională a tracker cu modulul eXporter deschide o posibilitate de a se realiza o mai profundă urmarire a modificărilor pe o listă de "preferinte", obţinută prin exportarea proprietăţilor in CAE.

Beneficiile

Încredere că datele folosite sunt corecte și actuale; eliminarea costurilor de achiziție a standardelor; favorizarea excelenței în afaceri prin utilizarea unui flux informațional optimizat.