In de hedendaagse steeds toenemende tempo van veranderende internationale normen, en frabrikanten specificaties, is Tracker het Total Materia antwoord op uw kritische materiaal traceerbaarheidsbehoeften.

In de hedendaagse steeds toenemende tempo van veranderende internationale normen, en frabrikanten specificaties, is Tracker het Total Materia antwoord op uw kritische materiaal traceerbaarheidsbehoeften.

De Uitdagingen
  • Het waarborgen van de meest up-to-date informatie beschikbaar
  • Het verstrekken van betrouwbare, nauwkeurige en traceerbare informatie aan andere gebieden van de business
  • Up to date blijven met materiaal- en standaard-specificatie
  • Bijdragen aan het bedrijf en de beste praktijken met betrekking tot informatie-gebruik, configuratie management en de algehele kwaliteitsproces

De Oplossing: Total Materia - Tracker

Tracker is de add on module van Total Materia die zich bezighoudt met de belangrijke uitdaging om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden gebruikt de meest up-to-date zijn en over de meest betrouwbare gegevens beschikken. Precies zien wat er veranderd is in de database en wanneer, van standaard versie updates, propietary wijzigingen.

tracker
solution img
MEER VOORDELEN DOOR ONGEEVENAARDE UPDATE POLICY

Om te kunnen gaan met de steeds hogere snelheid van veranderingen in normen en specificaties van producenten, wordt Total Materia elke maand geupdate, waardoor u de meest up-to-date bron beschikbaar heeft. Door het verstrekken van exacte meldingen van wijzigingen in de database van maand tot maand, wordt u door Tracker geïnformeerd, zodat er betrouwbare en vol vertrouwen beslissingen kunnen worden gemaakt voor de gehele onderneming.

solution img
SLIMME INTUITIEVE METHODEN VOOR HET TRACKEN VAN UPDATES

Tracker combineert synthetische rapporten over materialen en normen die zijn bijgewerkt, inclusief versienummer en teruggetrokken informatie, met analytische rapporten waar het mogelijk is om precies te zien wat er veranderd is op het materiële niveau, van basis-chemischesamenstelling tot nieuwe stress-strain curven.

solution img
FAVORIETE MATERIALEN GESELECTEERD TRACKEN

Tracker ondersteunt best practices activiteiten door te zorgen voor de meest up-to-date informatie die wordt gebruikt door alle engineering teams door de mogelijkheid te bieden om een favorieten lijst van de meest gebruikte materialen aan te kunnen maken. Daarnaast kunt u Tracker in combinatie met de eXporter module gebruiken door hun favorieten lijst verder in CAE solvers te gebruiken.

De Voordelen

Vertrouwen dat accurate en up-to-date informatie wordt gebruikt; onnodige kosten te besparen bij normen acquisitie; business optimalisatie door het gebruik van informatie workflow