Napjainkban egyre gyorsabban változnak a nemzetközi szabványok és gyártói specifikációk. Ilyen körülmények között óriás feladat az anyagtulajdonságok nyomon követése. A Total Materia válasza erre a kihívásra a Tracker.

A Tracker havi értesítési szolgáltatásával nem csak a fontos szabvány- és anyagminőség-változásokról értesülhetünk, de pontos információt kapunk arról, hogy mi változott az anyagminőséggel kapcsolatban, legyen szó akár az alaptulajdonság-adatok változásáról vagy akár teljesen új adatsorok bekerüléséről az adatbázisba.

A problémák
  • Annak biztosítása, hogy Ön a lehető legfrissebb információt használhassa a munkájában
  • A vállalkozás más osztályai számára is elérhetőek legyenek a megbízható, pontos és nyomon követhető információk
  • Naprakész tudással rendelkezni az anyagminőségeket, szabványokat és előírás-változásokat illetően
  • Hozzájárulni a vállalatnak az információ-felhasználásra, konfiguráció-menedzsmentre és általános folyamat-minőségre vonatkozó, már bevált gyakorlatához

A megoldás: Total Materia - Tracker

A Tracker a Total Materia kiegészítő modulja, amely megoldást jelent arra a kihívásra, hogy a használt adatoknak a lehető legfrissebbnek, és ezáltal legmegbízhatóbbnak kell lenniük. Segít pontosan látni, mi és mikor változott az adatbázisban, a szabványverziók frissítésétől az anyagtulajdonság-adatokban való változásokig.

tracker
solution img
ÉRJEN EL TÖBBET EGYEDÜLÁLLÓ FRISSÍTÉSI GYAKORLATUNKNAK KÖSZÖNHETŐEN

Annak érdekében, hogy segítsen megbirkózni a szabványok és gyártói előírások egyre gyorsuló változásaival, a Total Materia hónapról hónapra frissül, ezáltal ez a létező legnaprakészebb adatforrás. A Tracker hónapról hónapra pontos jelentéseket ad ki az adatbázisban történt változásokról, frissítésekről, így segítve a vállalkozás egészét a megbízható információkon alapuló, magabiztos döntéshozatalban.

solution img
OKOS ÉS INTUITÍV MÓDSZER A VÁLTOZÁSOK NYOMON KÖVETÉSÉRE

A Tracker a frissített anyagtulajdonságokról és szabványokról szóló jelentéseiben megadja a verziószámokat és a visszavonásra vonatkozó adatokat is, valamint megmutatja, hogy pontosan mi változott az anyagminőség szintjén - a vegyi összetétel részletezésétől egészen az új feszültség-alakváltozási görbékig.

solution img
FÓKUSZÁLTABB NYOMON KÖVETÉS A KEDVENC ANYAGOK KIVÁLASZTÁSÁVAL

A Tracker segít kialakítani a vállalatnál egy jól bevált gyakorlatot, biztosítva, hogy a mérnöki csapatok a lehető legfrissebb információval dolgozzanak. Ennek eszköze az un. "kedvencek" lista, amely a leggyakrabban használt anyagminőségeket tartalmazza. Ha a Trackert az eXporter modullal kombináljuk, lehetőség van a "kedvencek" listát érintő változások sokkal fókuszáltabb nyomon követésére is az anyagtulajdonságok CAE szolverekbe történő exportálásával.

Előnyök

Biztos lehet abban, hogy nagyon pontos és naprakész információt használ; a szabványokhoz való hozzájutás felesleges költségei elkerülhetőek; hozzájárul a kiváló üzletmenethez az információszerzési munkafolyamat optimalizálásával