Στο σημερινό ολοένα αυξανόμενο ρυθμό αλλαγής διεθνών προτύπων και κατασκευαστικών προδιαγραφών, το Tracker είναι η απάντηση της Total Materia στις κρίσιμες ανάγκες για ανίχνευση υλικών.

PΠαρέχοντας ένα ενημερωτικό μηνιαίο δελτίο με υπηρεσία ειδοποίησης, το Tracker επιτρέπει, όχι μόνο ενημέρωση σημαντικών προτύπων και ενημέρωση υλικών που πρέπει να παρακολουθούνται, αλλά δίνει ακόμη και δίνει πληροφορίες σχετικά με τι ακριβώς άλλαξε εντός του υλικού, είτε πρόκειται για ανανεώσεις σημαντικών ιδιοτήτων των δεδομένων, προσθήκη εντελώς νέα συνόλων δεδομένων ή μια απλή αναπροσαρμογή στις λεπτομέρειες της έκδοσης.

Οι προκλήσεις
  • Εξασφαλίζοντας τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση της εργασίας
  • Παρέχοντας αξιόπιστη, ακριβή και ανιχνεύσιμη πληροφορία σε άλλους τομείς της επιχείρησης
  • Μείνετε ενημερωμένοι με τις αλλαγές των υλικών, των προτύπων και προδιαγραφών
  • Συνεισφέρει στη καλύτερη πρακτική της εταιρίας σχετικά με τη χρήσης της πληροφορίας, τη διαχείριση ρύθμισης παραμέτρων και τη συνολική διαδικασία ποιότητας

Η ΛΥΣΗ Total Materia - eXporter

Το Tracker είναι το πρόσθετο δομοστοιχείο της Total Materia που πραγματεύεται τη σημαντική πρόκληση να βεβαιώνει ότι τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται είναι τα πιο ενημερωμένα και ως εκ τούτου παρέχουν τη πιο αξιόπιστη πληροφόρηση. Δείτε ακριβώς τι έχει αλλάξει μέσα στη βάση δεδομένων. Από ενημερώσεις της τυπικής έκδοσης ενημερώσεις μέχρι και αλλαγές σε δεδομένα ιδιοτήτων.

tracker
solution img
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Για να αντιμετωπίσει την όλο και πιο γρήγορη ταχύτητα των αλλαγών στα πρότυπα και τις προδιαγραφές των κατασκευαστών, οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις της Total Materia γίνονται κάθε μήνα, καθιστώντας την τη πιο ενημερωμένη διαθέσιμη πηγή. Παρέχοντας ακριβείς αναφορές για τις τροποποιήσεις που έγιναν στη βάση δεδομένων ανά μήνα, το Tracker επιτρέπει ενημερωμένες, αξιόπιστες και γεμάτες αυτοπεποίθηση αποφάσεις που λαμβάνονται για το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

solution img
ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ

Το Tracker συνδυάζει συνθετικές εκθέσεις σχετικές με τα υλικά και πρότυπα που έχουν ενημερωθεί, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της έκδοσης και την ανάκληση των πληροφοριών, με αναλυτικές αναφορές όπου είναι δυνατό να δείτε ακριβώς τι έχει αλλάξει σε υλικό επίπεδο, από τη βασική χημική σύνθεση μέχρι και τη νέα καμπύλη παραμόρφωσης.

solution img
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ

Το Tracker υποστηρίζει δραστηρίοτητες καλύτερης πρακτικής, εξασφαλίζοντας τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για όλους τους μηχανικούς μέσα από τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια λίστα με "Αγαπημένα" από τα πιο συχνά χρησιμοποιούνται υλικά. Επιπλέον, ο προαιρετικός συνδυασμός του Tracker και του eXporter δίνει τη δυνατότητα να εκτελεσθεί μια πιο εστιασμένη παρακολούθηση των τροποποιήσεων σε μια λίστα "Αγαπημένων " που λαμβάνεται, εξάγοντας τις ιδιότητές τους σε λύτες CAE.

Βασικά οφέλη

Εμπιστοσύνη στο ότι χρησιμοποιείται ακριβείς και ενημερωμένη πληροφορία. Αποφεύγοντας περιττές δαπάνες για την απόκτηση προτύπων. Οδηγώντας την επιχειρηματική τελειότητα μέσα από μια ροή εργασίας με χρήση βελτιστοποιημένης πληροφορίας