I dagens stadigt stigende tempo af skiftende internationale standarder og producent specifikationer, er Tracker Total Materias svar på dine behov for kritiske materialers sporbarhed.

Levere en månedlige punkt opdelt service. Tracker tillader, ikke kun vigtige standard og materiale opdateringer overvåges, men den giver også oplysninger om nøjagtigt hvad der er ændret inden for det overvågede materiale, hvad enten det er opdateringer til egenskabsdata, tilføjelse af helt nye datasæt eller en simpel opdatering af versions detaljerne.

Udfordringerne
  • At sikre at det er de mest up to date oplysninger der bliver brugt til jobbet
  • At levere pålidelige, nøjagtige og sporbare oplysninger til andre afdelinger af virksomheden
  • At holde sig ajour med ændringer af materialer, standarder og specifikationer
  • Bidrage til den bedste praksis for firmaet med hensyn til informations brug, konfigurationsstyring og overordnet kvalitet bag de forskellige processer

Løsningen: Total Materia - Tracker

Tracker er et modul som bygger oven på Total Materia. Det arbejder med de vigtige udfordringer af hvordan man sikre at det data der bliver brugt, er det som er mest up to date og derfor mest pålideligt. Se præcis hvad og hvornår der er ændret i databasen, fra standardversions opdateringer til egenskabs dataændringer.

tracker
solution img
FÅ FLERE FORDELE FRA EN ENESTÅENDE OPDATERINGSPOLICY

For at klarer den konstante udvikling af standarder og producenternes specifikationer, bliver opdateringer og opgraderinger til Total Materia lavet hver eneste måned, hvilket gør det den mest up to date ressource tilgængelig. Ved at give nøjagtige rapporter om ændringer i databasen måned for måned, tillader Tracker dokumenterede, pålidelige og sikre beslutninger for den samlede virksomhed.

solution img
SMARTE INTUITIVE METODER TIL SPORING AF OPDATERING

Tracker kombinerer korte rapporter om materialer og standarder, der er blevet opdateret, herunder versions nummer og tilbagetræknings oplysninger, med analytiske rapporter hvor det er muligt at se, præcis hvad der er ændret på det materielle plan, fra grundlæggende kemiske sammensætning detaljer til nye spænding tøjnings kurver.

solution img
VALG AF FORETRUKNE MATERIALER FOR FOKUSERET SPORING

Tracker understøtter bedste praksis aktiviteter ved at sikrer at den information som bliver brugt af de forskellige tekniske teams er helt up to date, ved at man kan lave en favorit list af de mest brugte materialer. Udover det, er der ved at kombinerer Tracker med eXporter modulet muligt at udfører en mere fokuseret sporing af ændringer på en liste over favoritter, som fås ved at eksporterer deres egenskaber til CAE programmer.

Fordelene

Tillid til at det er nøjagtige og ajourførte oplysninger som bruges; undgå unødvendige omkostninger for nye standard erhvervelse; kør virksomheden optimalt gennem en optimeret informations brug i de forskellige arbejdsproces