Total Metals je najveća svetska baza podataka osobina metala i srž baze Total Materia, koja nudi neuporedivu kolekciju podataka i modula koji služe globalnoj inženjerskoj zajednici.

Sa fokusom da obezbedi standardne osobine metala, Total Metals sadrži preko 15 000 000 podataka o osobinama za preko 350 000 materijala iz 74 zemalja/standarda, kao i preko 15 000 000 zapisa o uporednim materijalima.

Izazovi
  • Pronalaženje ekvivalenata stranih materijala i poređenje alternativnih materijala na različite načine
  • Pretraga materijala putem hemijskog sastava i/ili mehaničkih osobina
  • Dešifrovanje specifikacija materijala i odabir ispravnog materijala za određenu primenu
  • Pronalaženje preciznih i pouzdanih mehaničkih, fizičkih i drugih osobina u različitim uslovima i temperaturama
  • Praćenje neprestanih promena nacionalnih i međunarodnih standarda

Rešenje: Total Materia - Total Metals

Total Metals modul predstavlja jedinstveno rešenje za osobine i uporedne tabele metala. Nastalo je integrisanjem informacija iz 74 institucija za standardizaciju i hiljada proizvođačkih kataloga i drugih izvora, predstavljajući tako najkompletniju bazu podataka na svetu, podržanu od strane super brzog pretraživača.
core
solution img
Najveća i najkvalitetnija baza podataka

Od hemijskog sastava i uporednih tabela, preko mehaničkih i fizičkih osobina na sobnoj, ali i na povišenim i niskim temperaturama, do dodatnih informacija kao što su dijagrami termičke obrade, metalografija i obradivost, Total Metals Vam daje najbolji kvalitet i najpouzdaniju i jedinu sertifikovanu bazu podataka te vrste u industriji.

solution img
NAJBRŽI I NAJMOćNIJI SISTEM UPOREDNIH TABELA

Najkompletnije uporedne tabele sa više od 15 000 000 zapisa o ekivalentnim materijalima iz celog sveta, sistematizovane su jedinstvenim klasifikacijama na osnovu sličnosti. Uz to, patentirani algoritam SmartCross2 omogućava identifikaciju nepoznatih ekvivalenata pomoću sličnosti hemijskog sastava, mehaničkih osobina ili njihove kombinacije.

solution img
JEDINSTVENI RAZVOJ I PODRŠKA ZA KORISNIKE

Informacije o materijalima i njihovim osobinama u Total Metals modulu se ažuriraju svakog meseca, obaveštavajući vas o najnovijim razvojima standarda, dok se softver unapređuje novim funkcijama. Iza ovog razvoja stoji tim specijalista sa preko 300 godina kombinovanog industrijskog iskustva koji pružaju tehničku podršku za sve korisnike besplatno!

Prednosti za vas

Ogromna ušteda vremena; povećana preciznost i pouzdanost; zajednička platforma za jedinstvene rezultate u celoj organizaciji