Total Metals is veruit de grootste database ter wereld voor metaaleigenschappen en zit in de kern van het Total Materia productaanbod die als gateway voor een ongeëvenaarde collectie van datasets en modules die de wereldwijde engineering gemeenschap dienen.

Gericht op het leveren van standaard metaaleigenschappen, Total Metals biedt u maar liefst 15.000.000 eigendoms records voor meer dan 350.000 materialen uit 74 landen / normen.

De Uitdagingen
  • Het vinden van equivalenten van buitenlandse materialen en vergelijken van alternatieven naast elkaar
  • Zoeken naar materialen wereldwijd door specifieke chemische samenstelling of mechanische eigenschappen
  • Het ontcijferen van materiaal specificaties en het vinden van het juiste type voor een specifieke toepassing
  • Het vinden van nauwkeurig traceerbare en betrouwbare mechanische, fysische en andere eigenschappen voor verschillende omstandigheden en temperaturen
  • Naar aanleiding van de steeds snellere veranderingen in de nationale en internationale normen

De Oplossing: Total Materia - Total Metals

De Total Metals module biedt u de ultieme oplossing voor metaaleigenschappen, kruisverwijzingen, en kennis door het integreren van informatie uit 74 Standard Development Organisaties (SDO), en honderden producenten en andere bronnen in de meest uitgebreide database ter wereld, aangedreven met een supersnelle zoekmachine.
core
solution img
DE GOOTSTE TOP KWALITEIT DATABASE

Van chemische samenstelling, vergelijkstabellen, mechanische en fysische eigenschappen bij kamertemperatuur, verhoogde en temperaturen onder nul, voor extra informatie zoals een warmtebehandelingsdiagrammen, metallografie en bewerkbaarheid. Total Metals biedt u de hoogste kwaliteit en de betrouwbaarheid van de enige gecertificeerde database van haar soort in de industrie.

solution img
DE SNELSTE EN MEEST STERKE MATERIAALVERGELIJKING

De meest uitgebreide vergelijkstabellen met meer dan 15.000.000 records voor gelijkwaardige materialen wereldwijd, gesystematiseerd met behulp van een eigen indeling van de gelijkenis. Bovendien maakt het gepatenteerde SmartCross2 algoritme identificatie van onbekende equivalenten similarity samenstelling, mechanische eigenschappen of een combinatie daavan.

solution img
ONGEËVENAARDE ONTWIKKELING & KLANTENSERVICE

Total Metals materialen en eigendommen informatie worden elke maand bijgewerkt, zodat u up-to-date blijft van de nieuwste normen ontwikkelingen, evenals opgewaardeerd met nieuwe datasets, nieuwe unieke algoritmen en nieuwe software functies. Alle aspecten van Total Materia worden volledig ondersteund door een toegewijd team van specialisten met meer dan 300 jaar gecombineerde ervaring in de industrie dat de technische ondersteuning gratis voor alle abonnees!

De Voordelen

Ongelooflijke tijdwinst; grotere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid; gemeenschappelijk platform voor herhaalbare resultaten door de gehele organisatie