A Total Metals, a Total Materia alapmodulja kétségtelenül a világ legnagyobb, fémes anyagok tulajdonságait tartalmazó adatbázisa. A mérnöki szakmát kiszolgáló adatbázisok és modulok egyedülállóan komplex gyűjteményéhez kínál hozzáférést.

A Total Metals fókuszában a szabványokban leírt fémjellemzők állnak; 15 000 000 tulajdonságot tárol az 74 ország szabványaiban szereplő több mint 350 000 anyagról.

A problémák
  • Ismeretlen anyagokhoz helyettesítő alternatívákat találni, az adatokat egymás mellett összehasonlítanie
  • A világ bármely részéről származó anyagok felkutatása vegyi összetétel vagy mechanikai tulajdonságok alapján
  • Anyagspecifikációk megfejtése; megtalálni az adott alkalmazási területre a megfelelő anyagminőséget
  • Precíz, nyomon követhető és megbízható mechanikai, fizikai és egyéb tulajdonságrekordok különböző feltételek mellett és hőmérsékleteken
  • Az egyre gyorsabban változó nemzeti és nemzetközi szabványok folyamatos nyomon követéses

A megoldás: Total Materia - Total Metals

A Total Metals modul jelenti a megoldást a fémes anyagok tulajdonságaira, egyező vagy hasonló anyagminőségek keresésére (kereszthivatkozások) vonatkozó információigény esetén. Különlegessége abban áll, hogy több mint 74 szabványrendszerből, több száz gyártótól és egyéb forrásból származó adatokat integrál.
core
solution img
A VILÁG LEGNAGYOBB, CSÚCSMINŐSÉGŰ ADATBÁZISA

Legyen bár szó akár vegyi összetételről, kereszthivatkozási táblázatokról, különböző hőfokokon (szobahőmérsékleten, magas hőmérsékleten és 0 fok alatti hőmérséklettartományban) érvényes mechanikai és fizikai anyagjellemzőkről, akár olyan kiegészítő információkról, mint pl. hőkezelési diagramok, metallográfia vagy megmunkálhatóság, a Total Metals az iparág egyetlen tanúsított adatbázisaként a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviseli.

solution img
A LEGGYORSABB ÉS LEGHATÉKONYABB KERESZTHIVATKOZÁSOK

A Total Metals a kereszthivatkozások legátfogóbb, több mint 15 000 000 rekordot tartalmazó adatbázisa, amely szabadalmaztatott algoritmusa segítségével az anyagok hasonlóságát egyedülálló módon, az egyezés minőségének feltüntetésével jeleníti meg. Mi több, a szintén szabadalmi oltalom alatt álló SmartCross2 algoritmus lehetővé teszi azt is, hogy ismeretlen anyagminőségeket azonosítsunk be összetétel, mechanikai jellemzők vagy ezek kombinációja által.

solution img
KIVÉTELES TÁMOGATÁS AZ ÜGYFELEKNEK

A Total Metals havonta frissülő anyag- és tulajdonságinformációinak köszönhetően Ön mindig tudni fog a legújabb szabványváltozásokról, valamint használhatja a programba bekerülő új, egyedi algoritmusok és az új szoftverfunkciók által biztosított előnyöket. A Total Materia az előfizetők számára INGYENESEN biztosít teljes körű - és természetesen a műszaki támogatást is magában foglaló - ügyfélkapcsolatot. A lelkes csapat olyan specialistákból áll, akiknek iparági tapasztalata együttesen több mint 300 évet tesz ki.

Előnyök

Rendkívüli mértékű időmegtakarítás; nagyobb pontosság és megbízhatóság; közös felület a szervezet számára az újra és újra felmerülő keresési feladatok megoldására