Total Metals on maailman selkeästi suurin metallisten materiaalien ominaisuustietokanta. Se on Total Materian tuotetarjooman ytimessä ja toimii porttina ennennäkemättömään kokoelmaan tietojoukkoja ja moduuleita, jotka palvelevat globaalia insinööriyhteisöä.

Total Metals keskittyy tarjoamaan standardia metallien ominaisuustietoa, ja se sisältääkin hämmästyttävät yli 15 000 000 ominaisuusrekisteriä 350 000 materiaalille 74 maasta/standardista.

Haasteet
  • Vastineiden löytäminen ulkomaisille materiaaleille ja vaihtoehtojen vertailu rinnakkain
  • Materiaalien etsiminen kansainvälisesti tietyn kemiallisen koostumuksen tai mekaanisten ominaisuuksien perusteella
  • Materiaalispesifikaatioiden tulkitseminen ja oikeiden arvojen löytäminen tiettyihin sovelluskohteisiin
  • Tarkasti jäljitettävissä olevan ja luotettavan mekaanisen, fysikaalisen ynnä muun ominaisuusdatan löytäminen erilaisia olosuhteita ja lämpötiloja varten
  • Yhä nopeammin muuttuvien kansallisten ja kansainvälisten standardien seuraaminen

Ratkaisu: Total Materia - Total Metals

Total Metals -moduuli on erinomainen ratkaisu materiaalien ominaisuuksiin ja ristiviittauksiin sekä materiaalitietouteen liittyen, sillä se integroi tietoa 74 standardeja ylläpitävältä organisaatiolta (SDO), sadoilta valmistajilta ja muista lähteistä. Näistä muodostuu maailman kattavin tietokanta, joka toimii äärimmäisen nopean hakukoneen voimalla.
core
solution img
SUURIN JA LAADUKKAIN TIETOKANTA

Total Metals tarjoaa korkeinta laatua ja luotettavuutta toimialan ainoana sertifioituna tietojärjestelmänä. Se sisältää kemiallisia koostumuksia, ristiviittaustaulukoita, mekaanisia ja fyysisiä ominaisuuksia niin huoneenlämmössä kuin korkeissa ja matalissakin lämpötiloissa sekä lisätietoa, kuten lämpökäsittelydiagrammeja, metallografiaa ja työstettävyystietoa.

solution img
NOPEIMMAT JA VAHVIMMAT RISTIVIITTAUKSET

Kattavat ristiviittaustaulukot yli 15 000 000 samankaltaiselle materiaalille maailmanlaajuisesti on systematisoitu käyttämällä patentoitua samankaltaisuusluokittelua. Lisäksi patentoitu SmartCross2-algoritmi mahdollistaa tuntemattomien vastineiden tunnistamisen koostumuksen, mekaanisten ominaisuuksien tai niiden yhdistelmän perusteella.

solution img
ENNENNÄKEMÄTÖN KEHITTÄMINEN JA ASIAKASTUKI

Total Metalsin materiaalit ja ominaisuustiedot päivitetään joka kuukausi. Siten sinut pidetään ajan tasalla uusimmista standardien kehityksistä, ja ohjelmistosi päivittyy uusilla dataseteillä, uniikeilla algoritmeilla ja uusilla ominaisuuksilla. Kaikkia Total Materian osia tukee niille omistettu joukko asiantuntijoita, joilla on yhteensä yli 300 vuotta kokemusta alalta. Tämä tekninen konsultointituki on ILMAISTA kaikille tilaajille!

Hyödyt

Huomattavia aikasäästöjä; lisääntynyttä tarkkuutta ja luotettavuutta; yhteinen alusta, jonka avulla tulokset ovat toistettavissa koko organisaatiossa