Η Total Metals είναι η μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο για μεταλλικά υλικά και τις ιδιότητες τους. Αποτελεί τον πυρήνα του προϊόντος Total Materia και χρησιμεύει ως η πύλη για μια ασύγκριτη συλλογή συνόλου δεδομένων και δομοστοιχείων που είναι χρήσιμα στην παγκόσμια κοινότητα των μηχανικών.

Επικεντρωμένη στο να παρέχει δεδομένα βασικών ιδιοτήτων των μετάλλων, η Total Metals περιέχει τον εντυπωσιακό αριθμό 15,000,000 εγγραφών για πάνω από 350,000 υλικά από 74 χωρες/προτυπα.

Οι προκλήσεις
  • Εύρεση ισοδύναμων με ξένα υλικά και τη σύγκριση των εναλλακτικών λύσεων πλάι-πλάι
  • Εύρεση υλικών απ’ όλο το κόσμο σύμφωνα με την χημική τους σύνθεση ή τις μηχανικές ιδιότητες τους
  • Αποκρυπτογράφηση των προδιαγραφών των υλικών και ανίχνευση της σωστής ποιότητας για μια συγκεκριμένη εφαρμογή
  • Εύρεση ακριβών, ανιχνεύσιμων και αξιόπιστων μηχανικών, φυσικών και άλλων ιδιοτήτων για διάφορες συνθήκες και θερμοκρασίες.
  • Ακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο ρυθμό των αλλαγών σε εθνικά και διεθνή πρότυπα

Η ΛΥΣΗ Total Materia - Total Metals

Το δομοστοιχείο Total Metals παρέχει την απόλυτη λύση σχετικά με ιδιότητες μετάλλων, παραπομπές σε άλλα μέταλλα και τεχνογνωσία γύρω από αυτά, ενσωματώνοντας πληροφορίες από 74 οργανισμούς ανάπτυξης πρότυπων (SDOs), εκατοντάδων παραγωγών και άλλες πηγές στην περιεκτικότερη βάση δεδομένων στον κόσμο, κινούμενη από μια ιδιαίτερα γρήγορη μηχανή αναζήτησης.
core
solution img
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από χημικές συνθέσεις, πίνακες παραπομπή, μηχανικές και φυσικές ιδιότητες σε θερμοκρασία δωματίου, αυξημένες θερμοκρασίες και υπό το μηδέν, από πρόσθετες πληροφορίες, όπως διαγράμματα θερμικής επεξεργασίας, μεταλλογραφία και μηχανική επεξεργασία, η Total Metals σάς προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία της βάσης δεδομένων, η μόνη επισήμως πιστοποιημένη του είδους της σε ολόκληρη τη βιομηχανία.

solution img
Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

Η πιο ολοκληρωμένοι πίνακες παραπομπής με περισσότερα από 15,000,000 εγγραφές για ισοδύναμα υλικά σε όλο τον κόσμο, συστηματοποιημένη χρησιμοποιώντας ένα ιδιόκτητο σύστημα ταξινόμησης ομοιοτήτων. Επιπλέον, ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αλγόριθμος SmartCross2 επιτρέπει προσδιορισμό των άγνωστο ισοδύναμων χρησιμοποιώντας ομοιότητα σύνθεσης, μηχανικές ιδιότητες ή συνδυασμό τους.

solution img
ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τα υλικά στην Total Metals και οι πληροφορίες των ιδιοτήτων ενημερώνονται κάθε μήνα, διατηρώντας σας ενημερωμένο για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των προτύπων, καθώς και τις αναβαθμίσεις του συνόλου των δεδομένων, νέων αλγορίθμων και των νέων δυνατοτήτων του λογισμικού. Όλες τις πτυχές της Total Materia υποστηρίζονται πλήρως από μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών με πάνω από 300 χρόνια συνδυασμένης βιομηχανικής εμπειρίας που παρέχει συμβουλευτική τεχνική υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συνδρομητές!

Βασικά οφέλη

Εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου, αυξημένη ακρίβεια και αξιοπιστία, κοινή πλατφόρμα για επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα σε ολόκληρο τον οργανισμό