Total Metals er verdens største database for metallisk materialeegenskaber og er kernen i Total Materias produktudbud hvor den tjener som indgangsport til en enestående samling af datasæt og moduler, der betjener den globale ingeniørbranche.

Fokuseret på at levere standarder for metalegenskaber, Total Metals giver dig svimlende 15,000,000 egenskabs værdier for over 350,000 materialer fra 74 lande/standarder.

Udfordringerne
  • At finde ækvivalenter til fremmede materialer og sammenligne alternativer side om side
  • Søg efter materialer på verdensplan baseret på specifikke kemiske sammensætning eller mekaniske egenskaber
  • Decifrering af materielle specifikationer for at finde det mest velegnede materiale for et specifik produkt.
  • At finde præcise sporbarer og pålidelige mekaniske og fysiske egenskabs data for forskellige forhold og temperaturer.
  • Følge det stadigt stigende tempo for ændringer af nationale og internationale standarder

Løsningen: Total Materia - Total Metals

Total Metals modulet giver dig den ultimative løsning til at finde metallers egenskaber, krydsreferencer og viden, ved at integrere oplysninger fra 69 Standard udviklingsorganisationer (SDO), og hundredvis af producenter og andre kilder i den mest omfattende database i verden, drevet med en superhurtig søgemaskine.
core
solution img
DEN STØRSTE, TOP KVALITETS DATABASE

Fra kemiske sammensætninger, krydsreferencetabeller, mekaniske og fysiske egenskaber på rum, forhøjet og frost temperaturer, til yderligere oplysninger såsom varmebehandlings diagrammer, metallografi og bearbejdelighed, Total Metals giver dig den højeste kvalitet og pålidelighed som den eneste certificeret database af sin art i branchen.

solution img
DEN HURTIGSTE OG MEST KRAFTFULDE KRYDSREFERERING

De mest omfattende krydsreferencetabeller med mere end 15,000,000 resultater for tilsvarende materialer på verdensplan er systematiseret ved hjælp af en special udviklet klassificering af lighed. Udover klassificeringen, gør den patenterede SmartCross2 algoritme det muligt at identificerer ukendte ækvivalenter ved hjælp lignende sammensætninger, mekaniske egenskaber eller deres kombination.

solution img
ENESTÅENDE UDVIKLING & KUNDESUPPORT

Total Metals materiale- og egenskabs -oplysninger er opdateret hver måned, for at holde dig up-to-date med de nyeste standarder, såvel som at der bliver opgraderet med nye datasæt, nye unikke algoritmer og nye softwarefunktioner. Alle aspekter af Total Materia understøttes fuldt ud af et dedikeret team af specialister med over 300 års kombineret industriel erfaring, der giver teknisk rådgivning gratis til alle brugere!

Fordelene

Utrolige tidsbesparelser; øget nøjagtighed og pålidelighed; fælles platform med de samme resultater at arbejde med i hele organisationen