Modulul "Suppliers" in sinergie cu modulul Total Metals furnizează conexiuni precise între specificaţiile materialor si suppliers din întreaga lume.

Permiţând o legatură directă între materialele pe care le căutaţi si găsirea supplier-ilor din toată lumea, Suppliers asigură comunicare maximă şi un punct de plecare critic în procesul de cumpărare.

Provocările
  • Verifică supplieri potriviţi rapid in funcţie de o gamă de materiale selectate
  • A face faţă fluctuaţiei preţurilor si a termenelor limită pentru livrarea de materiale prin căutarea de alternative in ţări unde costurile sunt mai scazute
  • Găsirea supplierilor pentru materiale din alte ţări pentru a ajuta coordonarea activităţilor globale de cumpărare
  • Imbunătăţirea comunicării intre inginerie, cumpărare si manufacturare

Soluţia: Total Materia - Suppliers

Maximizând eficienţa între inginerie si cumpărare, Suppliers ajută prin 3 beneficii principale la diminuarea timpului de căutare.
suppliers
solution img
IDENTIFICAREA SUPPLIERILOR PRINTR-UN CLICK DE MOUSE

Răsfoieşte, caută şi găseşte rapid supplieri pentru materiale din toată lumea. Supplierii şi materialele sunt strict relaţionate cu denumiri şi standarde, in combinaţie cu Total Metals care cuprinde peste 450,000 de aliaje ale metalului, cu o interfaţă simplă tip selecţionează-şi-click.

solution img
CEA MAI DE TOP FLEXIBILITATE IN CĂUTAREA ALTERNATIVELOR

Caută materiale alternative prin folosirea technologiei unice in lume, patentate, pentru găsirea echivalenţilor in funcţie de compoziţia chimică şi de proprietăţile mecanice şi de orice combinaţie între acestea. Poţi seta intuitiv importanţa nivelului compoziţiei versus proprietăţile mecanice iar alternativele vor fi afişate conform similarităţilor lor, cu un link înspre baza de date Total Materia pentru vizualizarea unei comparaţii detaliate ale proprietăţilor.

solution img
CEL MAI MARE NUMĂR DE ŢĂRI ŞI LIMBI PENTRU COMUNICARE FUNCŢIONALĂ INTERNAŢIONALĂ

Furnizând o unealtă vitală in comunicarea dintre departamente de la inginerie la cumpărare cu baza de date acoperind de la 74 ţări, supplieri din întreaga lume şi o platformă care este disponibilă in 26 limbi, Total Materia asigură soluţia completă.

Beneficiile

Deschide noi oportunităţi în ce priveşte reducerea costurilor pentru aprovizionarea cu materiale; aduce ingineria si achiziţionarea impreună; conectarea materialelor cu supplieri ajută la evitarea de erori costisitoare în procesul de decizie