Modulul Suppliers, în sinergie cu Total Metals asigură legătura între specificațiile materialelor și furnizori din întreaga lume.

Asigurând legătura directă între materialele de interes și furnizori de pe întreg globul, Suppliers contribuie la o comunicare îmbunătățită și la găsirea unui punct de plecare critic în procesul de achiziție.

Provocarea




  • Căutarea rapidă a unor furnizori potriviți pentru materialele selectate
  • Depășirea provocărilor legate de volatilitatea prețurilor și de termenele strânse de livrare a materialelor prin căutarea unor alternative în țări cu costuri mai scăzute
  • Găsirea furnizorilor de materiale în alte țări pentru coordonarea activităților de achiziții globale
  • Îmbunătățirea comunicării între departamentele de inginerie, achiziții și producție

Soluţia: Total Materia - Suppliers

Instrument de neegalat în comunicarea între diverse departmamente (proiectare, achiziții, producție). Permite o abordare globală pentru activitățile de identificare și achiziție a materialelor, în sinergie cu tabelele de referințe încrucișate. Găsirea de furnizori alternativi prin apăsarea unui singur buton, Suppliers fiind integrat în toate pachetele Total Materia.
suppliers
solution img
IDENTIFICAREA SUPPLIERILOR PRINTR-UN CLICK DE MOUSE

Răsfoieşte, caută şi găseşte rapid supplieri pentru materiale din toată lumea. Supplierii şi materialele sunt strict relaţionate cu denumiri şi standarde, in combinaţie cu Total Metals care cuprinde peste 450,000 de aliaje ale metalului, cu o interfaţă simplă tip selecţionează-şi-click.

solution img
CEA MAI DE TOP FLEXIBILITATE IN CĂUTAREA ALTERNATIVELOR

Caută materiale alternative prin folosirea technologiei unice in lume, patentate, pentru găsirea echivalenţilor in funcţie de compoziţia chimică şi de proprietăţile mecanice şi de orice combinaţie între acestea. Poţi seta intuitiv importanţa nivelului compoziţiei versus proprietăţile mecanice iar alternativele vor fi afişate conform similarităţilor lor, cu un link înspre baza de date Total Materia pentru vizualizarea unei comparaţii detaliate ale proprietăţilor.

solution img
CEL MAI MARE NUMĂR DE ŢĂRI ŞI LIMBI PENTRU COMUNICARE FUNCŢIONALĂ INTERNAŢIONALĂ

Furnizând o unealtă vitală in comunicarea dintre departamente de la inginerie la cumpărare cu baza de date acoperind de la 74 ţări, supplieri din întreaga lume şi o platformă care este disponibilă in 26 limbi, Total Materia asigură soluţia completă.

Beneficiile

Creează noi oportunități de eficientizare a costurilor generate de procurarea materialelor; creează un limbaj comun pentru inginerie și achiziții; face legătura între materiale și furnizori, contribuind la evitarea unor erori costisitoare în procesul decizional.