A Total Metals alapra épülő Suppliers modul lehetővé teszi, hogy adott anyagok beszállítóit keressük - szerte a világon.

A keresett anyagminőségek és azok beszállítói közötti kapcsolat definiálásával a Suppliers segíti a hatékony kommunikációt és a beszerzési folyamat kiinduló lépése lehet.

A problémák
  • Megtalálni a megfelelő beszállítókat a kiválasztott anyagok körére
  • Az árak változékonyságára és a szállítási határidők folyamatos rövidülésére megoldást találni az alacsonyabb árszínvonalú országokban történő beszerzési lehetőségek felkutatásával
  • A globális beszerzési tevékenység támogatása: beszállítók felkutatása különböző országokból
  • Javuló kommunikáció a tervezés, a beszerzés és gyártás között

A megoldás: Total Materia - Suppliers

Három fő előnye segítségével rendkívül sok időt takaríthatunk meg, és növekszik a mérnökök és a beszerzők közös tevékenységeinek hatékonysága.
suppliers
solution img
A BESZÁLLÍTÓK BEAZONOSÍTÁSA - EGYETLEN KATTINTÁSRA

Böngésszen, keressen és találja meg a keresett anyag beszállítóit a világ bármely országában. A beszállítók és az általuk szállított anyagok precízen párosítva vannak az anyagjelölésekkel és szabványokkal, valamint a Total Metals 450 000-et meghaladó számú fémötvözetével, mindez egy könnyen használható felhasználói felületen megjelenítve.

solution img
KÜLÖNLEGESEN RUGALMAS KERESÉSI LEHETŐSÉG AZ ALTERNATÍVÁKRA

Alternatív anyagok keresése egy olyan, az egész világon egyedülálló, szabadalmaztatott technológia segítségével, amelynek lényege, hogy a keresés történhet akár vegyi összetétel, akár műszaki jellemzők, akár ezek bármilyen kombinációja alapján. Intuitív módon megadható, hogy az összehasonlítás alapja a vegyi összetétel, a mechanikai tulajdonságok vagy ezek kombinációja legyen, a hasonlóság mértékének megjelölésével, gyorshivatkozással a Total Materia adatbázis részletes összehasonlító nézetéhez.

solution img
SZÁMOS NYELVEN BESZÉLÜNK - NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ

Létfontosságú kommunikációs eszköz az egyes vállalati részlegek között, a mérnöki tervezéstől a beszerzésig. A Total Materia 74 ország anyagminőségeit, a világ számos országában található beszállítókat tartalmazó és 26 nyelven elérhető adatbázisa valóban teljes körű megoldást kínál.

Előnyök

Új lehetőségek, hogy lefaragjuk az alapanyag-beszerzési költségeket. Közelebb hozza egymáshoz a mérnöki tervezést és a beszerzést. Az alapanyagokhoz beszállítókat kapcsol, hogy elkerülhetőek legyenek a döntéshozatali folyamat költséges hibái.