Το SmartComp,το πρόσθετο δομοστοιχείο επιτρέπει τον έξυπνο προσδιορισμό μετάλλων σύμφωνα με τη χημική τους σύνθεση, προερχόμενη από φασματογράφο ή άλλες αναλυτικές πηγές.

Χρησιμοποιώντας τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αλγόριθμο, το SmartComp μπορεί να εξαλείψει ένα τεράστιο ποσό του χρόνου εργασίας που είναι αφιερωμένος στην έρευνα και αυξάνει την αποδοτικότητα και τη λειτουργία των εργαστηρίων και του ελέγχου των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, επιτρέποντας γρήγορη, βάσει πολλαπλών κριτηρίων αναγνώριση των υλικών. Οφείλοντας την ένταξη στην Total Materia, λεπτομέρειες υλικών ιδιοτήτων και διασταυρώσεις αυτών παρέχονται σε δευτερόλεπτα και συγκρίνονται με άλλες εναλλακτικές αν απαιτηθεί.

Οι προκλήσεις
  • Εκτελώντας περίπλοκες αναγνωρίσεις υλικών μέσα από την χημική σύνθεση όπως μόνο θα το έκανε ένας έμπειρος ειδικός.
  • Μείωση χιλιάδων ωρών εργασίας που δαπανούνταν στην έρευνα για τον εντοπισμό υλικών και αυτό είναι μερικές φορές μάταια.
  • Οδηγώντας χαμηλά τις υψηλές δαπάνες που συνδέονται με την απόκτηση προδιαγραφών και πρότυπων.
  • Μείωση της επανεπεξεργασίας και των αστοχιών στο περιβάλλον της κατασκευής μέσα από την ριζική αναγνώριση των αιτιών στη πρόκληση λαθών κατά την εργοστασιακή διαδικασία .

Η ΛΥΣΗ Total Materia - SmartComp

Η νέα γενιά φασματόμετρων δίνει τη χημική ανάλυση των υλικών σε δευτερόλεπτα, αλλά πώς μπορείτε στη συνέχεια να προσδιορίσετε τις άλλες κρίσιμες πληροφορίες του υλικού όπως ποιότητας, προέλευσης, ιδιότητες και τα ισοδύναμα. Ξεκινώντας από μια απλή χημική ανάλυση λαμβανομένη από φασματόμετρο, το SmartComp έχει τη δυνατότητα, χρησιμοποιώντας το πατενταρισμένο αλγόριθμο, να ταυτοποιήσει τα υλικά από όλο το κόσμο, αυξάνοντας δραματικά τη χρηστικότητα της ανάλυσης και τη συνολική λειτουργικότητα του εργαστηρίου.

smart comp
solution img
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΑΤΑΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σχεδιασμένο να «σκέφτεται» όπως ο ειδικός, το SmartComp εξάγει αποτελέσματα σε χρόνο δευτερολέπτων για μια κατά τ’ άλλα χρονοβόρα έρευνα. Χρησιμοποιώντας τον πατενταρισμένο αλγόριθμο, το SmartComp επικεντρώνει στην έρευνα με βάση τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον χρήστη, αποτρέποντας τη επίδραση των προβληματικών στοιχείων-παγίδες όπως τα μη αγνά ιχνοστοιχεία .

solution img
ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Ακόμα και οι καλύτεροι ειδικοί δεν μπορούν να κάνουν πολλά χωρίς μια μεγάλη βάση δεδομένων για αναζήτηση και σύγκριση. Το SmartComp επομένως, είναι ενσωματωμένο με τη βάση δεδομένων της Total Materia, έχοντας τη δυνατότητα να συγκριθεί η χημική ανάλυση με τα δεδομένα σύνθεσης πάνω από 350,000 υλικών, εξασφαλίζοντας ότι η αναζήτησης τους είναι μια διαδικασία χωρίς ταλαιπωρία.

solution img
ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

Εκτός από την βασική επιλογή αναγνώρισης , η προηγμένη αναζήτηση δίνει τη δυνατότητα να ρυθμιστεί η σχετική σημαντικότητα του κάθε στοιχείου ξεχωριστά, δίνοντας έτσι ταιριαστά κράματα πιο κατάλληλα για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το Reference Materials είναι ένα επιπλέον δομοστοιχείο, το οποίο διευκολύνει τη εύρεση υλικών για τη βαθμονόμηση φασματόμετρων.

solution img
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Ο εντοπισμός των ταυτόσημων υλικών μπορεί να είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Η Total Materia επιτρέπει απευθείας πρόσβαση από τη λίστα υλικών, στη λίστα ιδιοτήτων τους, παρέχοντας τη δυνατότητα για λεπτομερέστερη σύγκριση των υποψηφίων υλικών και των ιδιοτήτων τους, συμπεριλαμβανομένου την επιλογή side-by-side σύγκριση και συνδυάζοντας σύγκριση της χημικής σύνθεσης και των μηχανικών ιδιοτήτων, χρησιμοποιώντας πίνακες διασταύρωσης και το SmartCross2 δομοστοιχείο.2.

Βασικά οφέλη

Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος μέσω αναγνώρισης υλικών υψηλής ταχύτητας. Ενδυναμώνοντας τις λειτουργίες ποιότητας από διασφάλιση προμηθευτή μέχρι και δοκιμές υλικών. Η εξειδικευμένη αναζήτηση βοηθάει γρήγορα στη λήψη της σωστής απόφασης!