SmartComp, modulet fra Total Materia som tillader intelligent metal identifikation baseret på den kemiske sammensætning givet fra spektrometer eller andre analytiske kilder.

Ved hjælp af en patenteret algoritme, kan SmartComp reducerer en enorm mængde af arbejdstiden brugt på forskning og samtidig med den øger effektiviteten og funktionalitet af laboratorium og undersøgelses opgaver ved at tillade hurtig, flerkriterie materialeidentifikation. Grundet integrationen med Total Materia, kan materielle værdier og krydsreferencer blive set i løbet af sekunder, og sammenlignet med andre alternativer, hvis der er behov for det.

Udfordringerne
  • At udføre komplekse materialeidentifikationer kun baseret på den kemiske sammensætning som en meget erfaren ekspert ville gøre
  • At reducere tusindvis af arbejdstimer brugt i forskning til at identificere materialer hvilket endda nogle gange visser sig forgæves
  • At reducerer de høje omkostninger der er forbundet med erhvervelse af specifikationer og standarder
  • Reducerer omarbejde og affald i produktionsmiljøet gennem effektivt at identificerer roden til problemet gennem identifikation af anlæggets proces fejl

Løsningen: Total Materia - SmartComp

Den nye generation af spektrometre kan generere en materiel kemisk analyse i sekunder, men hvordan kan du derefter finde andre vigtige oplysninger omkring materialet som kvalitet, oprindelse, og dens egenskaber og ækvivalente materialer. Ved blot at indtastet den kemiske analyse som er fremstillet af spektrometeret, og ved hjælp af den patenterede algoritme kan SmartComp identificerer tilsvarende materialer fra hele verden, hvilket øger anvendeligheden af analysen og den overordnede funktionalitet af laboratoriet.

smart comp
solution img
EKSPERT RÆSONNEMENT GENNEM PATENTERET TEKNOLOGI

Designet til at "tænke" som en ekspert, kan SmartComp udfører hvad der ville være en yderst tidskrævende process, hvis gjort ved manuel forskningsarbejde, i løbet af sekunder. Ved hjælp af en patenteret algoritme kan SmartComp sikrer, at problematiske fangede elementer og urenheder ikke forstyrrer identifikationsprocessen men fokuserer søgningen på de vigtigste elementer for brugeren.

solution img
DREVET AF DEN STØRSTE METAL DATABASE

Selv den bedste ekspert kan ikke gøre meget uden et stort data bibliotek til opslag og sammenligninger. SmartComp er derfor integreret med Total Materia Databasen, som gør det muligt at sammenligne den indtastede kemisk analyse med den kemiske sammensætning fra mere end 350,000 materialer, hvilket sikrer en let og problem fri proces med at finde materialer.

solution img
AVANCEREDE IDENTIFIKATIONS MULIGHEDER

Ud over Standard identifikations mode tilbyder det avancerede Expert mode en mulighed for at angive den relative betydning for hver enkelt legerings element, dermed kan der opnås tilsvarende legeringer, der kan være mere passende for det specifikke problem. Reference Materials, er et andet modul, som gør det nemmere at finde materialer til kalibrering af spektrometre.

solution img
MERE END IDENTIFIKATION

At identificere matchende materialer er kun en side af sagen. Total Materia giver direkte adgang fra listen af matchende materialer til materialeegenskaberne, og giver således muligheden for en mere detaljeret sammenligning af mulige materialer og deres egenskaber, herunder side-by-side sammenlignings metoden, og en kombineret sammenligning af den kemiske sammensætning og de mekaniske egenskaber ved hjælp af krydsreferencetabeller og SmartCross2 modulet.

Fordelene

Enorm tid og omkostningsbesparelser gennem hurtig materialeidentifikation; styrker forretning kvalitets funktioner, lige fra leverandør sikring til materiale test; ekspert ræsonnement hjælper til at træffe de rigtige beslutninger hurtigt!