Prepoznajemo značaj pružanja preciznih i pouzdanih informacija, zbog čega smo uložili u nekoliko procesa sertifikacije. image

Fokus na kvalitetu: ISO 9001 Sertifikacija

Kvalitet procesa, korisnički servis i procedure za razvoj proizvoda u našoj kompaniji zadovoljava ili prevazilazi zahteve ISO 9001 standarda, u čemu smo prvi u oblasti informacija o osobinama materijala.

Fokus na pouzdanosti: Superstruktura

Kako bi vam osigurali stalnu dostupnost informacija, postavili smo vrhunsku, potpuno globalnu infrastrukturu.

Serveri najboljeg kvaliteta: Total Materia se nalazi na posebnim serverima, upravljanim od strane vrhunskog Internet provajdera (označenih među 5 najboljih širom sveta prema Gartner izveštaju od 2006. godine) sa konekcijom od 7Gbps i 100% uptime garancijom. Ubrzavanje vremena odziva za 20 do 140% omogućena je primenom Advanced Anycast Routing tehnologije, koja obezbeđuje brzu i pouzdanu DNS konekciju.

Šestostruki redundantni pristup za sveopštu dostupnost: Tri nivoa neprekidnog napajanja energijom su, dvostruki backup generatora energije, redundantni procesori i šestostruki redundantni pristup internetu sa Tier 1 globalnim providerima.

Globalna replikacija podataka daje vrhunsko obezbeđenje od otkaza: Total Materia je sigurna čak i u slučaju nezamislih katastrofa. Tri servera su fizički locirani na različitim kontinentima (Amerika, Evropa i Azija) i povezana metodom koja obezbeđuje 100%-nu sigurnost od pada.

Sistem "ključ u ruke" koji radi za vas: Bez obzira na to koju Web verziju baze Total Materia koristite, mi se brinemo za automatska ažuriranja podataka i za ažuriranje softvera.

Fokus na sigurnosti: ISO 27001 sertifikovano

Total Materia pruža nivo bezbednosti u skladu sa međunarodnim ISO 27001 standardom za Sisteme upravljanja sigurnostima informacija.

Namenska sigurnosna oprema: Namenski Cisco hardverski zaštitni zid, kojima upravljaju Cisco tehničari i intenzivirano nadgledanje portova za veću sigurnost podataka.

Neprobojna bezbednost osetljivih informacija: Sve Vaše osetljive informacije obrađuju se u bezbednom okruženju, koristeći SSL 3.0 protokol sa visokom, 128-bitnom enkripcijom i 1024 bitnom razmenom.

24x7 monitoring i back-up podataka: Tehničke mere za sigurnost i pouzdanost takođe uključuju intenzivni nadzor mrežnog saobraćaja, replikacije transakcija u realnom vremenu za povećanje brzine oporavka, i trostruki back-up fizički sačuvan na različitim kontinentima.

Potpuna posvećenost zaštiti vaše privatnosti: Vaše informacije su potpuno je poverljive. Naša politika privatnosti je u skladu sa EU direktivom o zaštiti informacija 95/46 i direktivom o privatnosti i elektronskim komunikacijama 2002/58/EC.

Fokusiranost na Vaše potrebe: Tehinčka podrška svetske klase

Inženjeri kompanije Key to Metals AG poseduju iskustvo i stručnost da Vam pomognu sa najizazovnijim problemima identifikacije materijala, nalaženja osobina i ekvivalenata, kao i ostalih informacije koje su vam potrebne.

Znanje više od 30 naših specijalista, naša sveobuhvatna off-line biblioteka i decenije industrijskog i istraživačkog iskustva stoje vam na usluzi, besplatno za sve naše kupce!