Me ymmärrämme, miten tärkeää on tarjota teille tarkinta ja luotettavinta tietoa. Tämän vuoksi olemme investoineet useisiin sertifiointiprosesseihin. image

Keskittyminen laatuun: ISO 9001 -serfitikaatti

Yhtiömme laatuprosessit, asiakaspalvelu ja tuotekehitysmenetelmät täyttävät tai ylittävät ISO 9001:2008 - standardin vaatimukset ensimmäisinä materiaalien ominaisuuksien tietoliikennealalla.

Keskittyminen Luotettavuuteen: Superrakenne

Sen lisäksi, että Total Materia varmistaa tarjoamansa tiedon laadun, se takaa luotettavuuden ja korkeatasoisen palvelun.

Huippulaadukkaat palvelimet: Total Materiaa isännöidään erillispalvelimilla, joita hallinnoi johtava Internet-palveluiden tarjoaja (listattu maailmanlaajuiseen Top 5:een vuoden 2006 Gartner Reportin mukaan). Palvelimilla on 7 Gbps:n yhteys datakeskukseen 100%:n käytettävyysaikatakuulla. Vasteaikaa voidaan nopeuttaa 20-140% AAR-teknologialla, joka varmistaa nopean ja luotettavan DNS-yhteyden.

6 korvaavaa pääsyä takaa äärimmäisen saatavuuden: Kolmen tason UPS-laitteisto, kaksinkertainen varatehonlähde, korvaavia prosessoreita ja 6 korvaavaa pääsyä Internetiin globaalien tarjoajien kautta.

Maailmanlaajuinen verkosto monistettuja, vikaturvallisia verkkoja: Total Materia on turvallinen jopa äärimmäisten onnettomuuksien sattuessa. Kaksoispalvelimet sijaitsevat fyysisesti eri mantereilla ja saavat energiansa 100%:n vikasietokyvyn takaavalla tavalla.

Teille soveltuva kokonaistoimitus: Riippumatta Total Materia Web -versiostanne me huolehdimme automaattisista tietokannan päivityksistä ja ohjelmistopäivityksistä.

Keskittyminen turvallisuuteen: ISO 27001 -sertifioitu

Total Materia tarjoaa teille ISO 27001 -sertifikaatin mukaisen turvallisuustason tietoturvanhallintajärjestelmille (ISMS).

Erityinen turvallisuuslaitteisto: Erityinen Ciscon laitteiston palomuuri, jota Ciscon teknikot hallinnoivat, sekä laajennettu porttiseuranta parantavat tietoturvallisuuttanne.

Täysturvallisuus arkaluontoiselle tiedolle: Kaikki arkaluontoinen tietonne prosessoidaan turvatussa ympäristössä käyttäen rikkomatonta 128-bittistä SSL 3.0 -salausta ja 1024 -bitin vaihtoa.

24x7 seuranta ja varmuuskopiointimenettely: Tekniset toimenpiteet turvallisuuden ja luotettavuuden edistämiseksi sisältävät myös kasvaneen seurannan ja verkkoliikenteen, tapahtumien monistamisen reaaliajassa palautumisen nopeuttamiseksi, sekä kolminkertaisen varmuuskopioinnin fyysisesti eri mantereille.

Täysi sitoutuminen yksityisyytenne turvaamiseen: Tietonne ovat täysin luottamuksellisia, ja meidän tietosuojamenettelymme ovat EU:n tietosuojadirektiivin 95/46 sekä yksityisen ja elektronisen viestinnän direktiivin 2002/58/EC mukaisia. Tietosuojastandardimme ovat korkeita ja huolellisesti valvottuja.

Keskittyminen teidän tarpeisiinne: Kansainvälisen tason tekninen tuki

Total Materian insinööreillä ja metallurgeilla on kokemusta ja asiantuntemusta teidän auttamiseenne haastavimmissakin metallien tunnistuksissa, ominaisuuksissa, ristiviittauksissa ja yleisissä tiedoissa standardeista.

25 asiantuntijaamme, tietokantamme hyötyohjelmat, kattava offline-aineisto sekä vuosikymmenien teollinen ja T&K-kokemuksemme ovat asiakkaidemme käytettävissä ilmaiseksi!